Příběh Jakuba Šindeláře: Z ligového trávníku až do MMA klece

Osud sportovců má někdy zvláštní smysl pro humor. Příběh někdejšího fotbalového obránce Jakuba Šindeláře je toho jasným důkazem. Posuďte sami.

Jakub Šindelář jde na turnaji GCF 65 do svého prvního profi zápasu Foto: Instagram/gcfmmacz

Jakub Šindelář kopal nejvyšší českou ligu ve fotbale. Teď rozdává rány v MMA

I sport na vrcholové úrovni občas nabídne nečekanou zápletku. Jakub Šindelář se před pár lety odhodlal k málo vídanému kroku, a co by nadějný fotbalista přesedlal na MMA. Kolektivní týmový sport ho už nenaplňoval, naopak v prostředí tělocvičen a každodenní dřiny ucítil svoji příležitost. A tak se ji chopil.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Býval důrazným, avšak konstruktivním fotbalovým obráncem. Dokonce se v dresu rodné Příbrami může pochlubit 6 ligovými minutami proti FC Viktorii Plzeň. Vyšší mety už ale ve fotbale s vysokou pravděpodobností nedosáhne. Na fotbal však rozhodně nezanevřel, v příbramském klubu pracuje jako kondiční trenér. On sám se ale co by aktivní sportovec přesunul na nové bojiště.

Inspirací pro přesun z vrcholového fotbalu do MMA mu je velký kamarád, Miroslav Slepička. Bývalý ligový kanonýr a hvězda Sparty Praha chytil v kleci druhý dech a je velký předpoklad, že i o něm po doléčení zranění ještě uslyšíme.

V sobotu 3. září bude ale nejprve držet pěsti Jakubu Šindelářovi, který na turnaji GCF 65 v Příbrami vyzve lotyšského soupeře Mantase Selvenise. Bývalý fotbalista má mezi amatéry bilanci 3 výhry a 3 porážky. Teprve nyní ho ale čeká profesionální debut. Tenhle cíl si tedy může odškrtnout.

Šindelář nejprve v bojových sportech začínal s Muay Thai a kickboxem, poté se ale přesunul k MMA, které je u nás i ve světě stále populárnější. Není žádným tajemstvím, že právě životní cesty a příběhy jsou tím, co fanoušky k tomuto sportu hodně táhne. Nezvyklá story Jakuba Šindeláře je rozhodně jednou z nich.

Zdroj: kaocko.cz

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...