Proč chce David Dvořák čekat na nebezpečného soupeře z Číny?

David Dvořák v posledním vyjádření vysvětluje, proč se posouvá termín jeho příštího zápasu v UFC. Naposledy zápasil v květnu letošního roku.

David Dvořák je ve fázi tvrdé přípravy Foto: David Dvořák

Dvořák si na původního soupeře počká, i když o něco déle

Chci tě! Přesně tohle vzkázal český UFC zápasník David Dvořík svému příštímu vyzyvateli, kterým bude Číňan Su Mudaerji. Undertaker měl jít do boje už v prosinci tohoto roku, kvůli drobnému zranění na straně soupeře se ale tento nesmírně zajímavý duel odkládá na únor 2022.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

David Dvořák však o tohoto soupeře podle vlastních slov enormně stojí. "Věnovali jsme s týmem tomuto zápasu hodně času v přípravě, takže se nám nechce brát teď někoho jiného. Tento soupeř je navíc hodně specifický, takže jsme se rozhodli, že si na něj počkáme o něco déle." vysvětlil aktuálně desátý muž žebříčku muší divize.

Rodáka z Hradce Králové pojí se soupeřem stejná aktuální forma. Také Su Mudaejri totiž v UFC zvítězil třikrát v řadě, při své premiéře v roce 2018 nestačil jen na Louise Smolku. Stejně jako David i my samozřejmě věříme, že to bude právě on, kdo připraví aktuální dvanáctce žebříčku muší váhy druhou porážku v UFC.

Dvořák se naposledy představil v květnu proti na rychlo zaskakujícímu Juancamilo Ronderosovi. Kolumbijce dokázal uškrtit v polovině prvního kola a natáhl svoji neuvěřitelnou sérii vítězství na 16 zápasů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Bojové sporty, Figueiredo vs Perez, UFC 255 - ČTK, ZUMA, Diego Ribas

Deiveson Figueiredo - životopis a zápasy UFC

Deiveson Figueiredo je brazilský MMA zápasník, nastupující pod hlavičkou UFC.✔️ V současnosti je držitelem pásu šampiona ⭐ v muší váhové...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...