Proč se Jakeu Paulovi opět zrušil zápas? Důvod vás překvapí

Boxer Jake Paul je znovu bez soupeře. Tentokrát má ale zrušení zápasu daleko fatálnější následky, nejen po finanční stránce. Proč ale ke zrušení týden před zápasem vlastně došlo?

Jake Paul se zápasu zase nedočká Foto: Profimedia

Jake Paul se s Hasimem Rahmanem neutká

Měl to být další velký trhák a propagace boxu. Jake Paul se ovšem 6. sprna v Madison Square Garden nepředstaví. Hasim Rahman totiž nedodržel smluvní závazek vůči své váze, a proto se newyorská státní atletická komise a následně i pořádající Most Valuable Promotions (MVP) rozhodly zápas kompletně zrušit. Od podpisu smlouvy prý Rahman zhubl méně než kilo, což nebylo v souladu s platnou smlouvou. Obě strany samozřejmě vidí situace rozdílně a oba kohouti se navzájem obviňují z podvodu. Kdo to ale zaplatí?

sipka Vyzvedněte si vstupní bonus 300 Kč zdarma za registraci u Betana

Box, hudební koncert i jakákoliv jiná sportovní či kulturní událost pořádaná v ikonické Madison Square Garden výjde pořádně draho. V tomto případě je dokonce ve hře i varianta, že nebude pořádající společnosti vrácena záloha. Za vším je podle několika zdrojů neprofesionalita Hasima Rahmana, který odmítl hubnout do předem domluvené váhy 93 kilogramů.

Jake Paul i tak o zápas stál a spolu se svým týmem vystavil Rahmanovi novou smlouvu s upraveným váhovým limitem do 98 kilogramů. Štědré gesto se ovšem nesetkalo s kladnou odezvou, což spustilo obrovskou vlnu trashtalku, nadávek a vzájemného osočování z podlého jednání. Nemalou roli ovšem mohly sehrát i peníze, na které si Rahman nedávno stěžoval.

Musí dál čekat

Kontroverzní Američan Jake Paul tak musí hledat nového soupeře. Košem mu přitom kromě Hasima Rahmana dal i Tommy Fury, respektive musel, protože neobdržel potřebná víza pro vstup na americkou půdu. Jaký vliv to bude mít na budoucí Paulův výkon přímo v ringu se teprve ukáže, tento nešťastný sled událostí je ale samozřejmě hodně nepříjemný pro jakéhokoliv sportovce.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.