Procházka stihl v Las Vegas i návštěvu casina. Kolik vyhrál?

Šampion UFC Jiří Procházka si během pobytu v Las Vegas užil kopec zábavy. Kromě mediálních a sponzorských povinností přišla řada také na návštěvu místního casina.

Jiří Procházka si v Las Vegas kromě pracovních povinností užil i místní zábavu Foto: Jiří Procházka

Párty s Adesanyou i adrenalin v casinu. Procházka ve městě hříchů pokoušel štěstěnu

Stále ještě čerstvý šampion UFC Jiří Procházka má za sebou pracovní cestu do Las Vegas. Tam se sešel s vedením UFC, kvůli vyjednávání o příštím zápase a zároveň si plnil povinnosti směrem ke sponzorům i médiím. Jen o pár dní později přišlo z jeho strany rozhodnutí. Chce odvetu s Gloverem Teixeirou. Potvrzení ze strany UFC je v tuto chvíli spíše formalitou.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Během několika dní toho Procházka stihl ve Vegas opravdu hodně. Podal si ruku s největšími hvězdami organizace, byl osobně přítomen na galavečeru UFC 276 a zúčastnil se soukromé párty u Israela Adesanyii.

„První dny byli velký shon. Samé povinnosti a mediální humbuk. Pak se to uklidnilo, takže jsme vyrazili i do města a za zábavou“, začal Procházka.

A co by to bylo za výlet do města hříchů, kdyby nedošlo na kasino a hrací automaty. Z návštěvy místního podniku si odnesl dokonce úsměvnou historku, se kterou se podělil.

„Hrál jsem na automatu, který byl vysoký asi dva a půl metru. Hra se jmenovala čaroděj ze země Oz. Ta vesnička mi trochu připomínala Hostěradice (smích). Při vítězným tahu tam pobíhali lidé a mávali, bylo to srandovní a moc jsem si to užil.“, hodnotil zpětně tuto formu zábavy český samuraj.

„Člověk by neměl jít do casina s tím, že musí nutně něco vyhrát. Musí si určit nějakou částku a vědět, že o ní může přijít. Takhle jsem to udělal já. Nakonec jsem z toho i něco vytřískal“, přemýšlel nahlas dobře naladěný český zápasník v rozhovoru pro isport.cz. Přesná částka ovšem z jeho úst nepadla.

Nyní ho tedy s vysokou pravděpodobností čeká odveta s vyhlášeným BJJ specialistou Gloverem Teixeirou. Pro organizaci UFC šlo o nejlepší možnou volbu, což Jiří sám potvrdil, třebaže si primárně dělal zálusk na Poláka Jana Blachowicze. Více o jeho výzvě směrem k brazilské legendě jsme psali zde.

Cestu do Las Vegas, kde mimo jiné aktuálně probíhá ostře sledované WSOP 2022 v pokeru, hodnotí kladně. A není vyloučeno, že se tam za pár měsíců vrátí, jelikož většina turnajů UFC se koná právě tam, případně v jiných amerických městech. Na oznámení přesného termínu a místa konání velmi zajímavé odvety si však budeme muset ještě chvíli počkat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...