Prohra a vyhazov: Veterán Alistair Overeem končí v UFC

Legenda bojových sportů Alistair Overeem dostala po prohře vyhazov z  UFC. Pověsí Overeem kariéru na hřebík, nebo ho uvidíme v jiné organizaci?

Alistair Overeem bojovník - ČTK, ZUMA, Diego Ribas Foto: ČTK/ZUMA/Diego Ribas

Veterán Alistair Overeem po prohře s Volkovem končí v UFC

Ještě poměrně nedávno vyhlašoval Alistair Overeem útok na titul v těžké váze. Pár dní po porážce s Alexanderem Volkovem je ovšem všechno jinak. Čtyřicetiletý fighter byl totiž z UFC vyhozen a aktuálně není jasné, kde bude jeho kariéra pokračovat. Opět se navíc ukázalo, že se nejslavnější MMA organizace ke svým bývalým hvězdám občas chová až trochu krutě. Klikněte zde a sledujte živě zdarma zápasy MMA.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V sobotu 7. prosince 2019 zbývalo do konce posledních pár vteřin zápasu Alistaira Overeema s Jairzinhem Rozenstruikem. Overeem mířil k jednoznačnému vítězství na body. Z ničeho nic ho ovšem překvapí rána, která mu trhá ret i s kusem obličeje. Rozhodčí 4 vteřiny před koncem duelu bitvu ukončuje na TKO.

Tohle byl pravděpodobně začátek Overeemova konce v UFC. Následně sice zvládá vyhrát proti Waltu Harrisovi a Augustu Sakaiovi, nicméně v opravdu těžké zkoušce proti Alexanderu Volkovovi opět selhává. O několik dní později navíc vychází oznámení, že s ním organizace už nadále nepočítá.

Fighterovi s trefnou přezdívkou The Demolition Man je sice už 40 let, ale i v poslední době stále ukazuje, že dokáže předvést i kvalitní výkony. Bývalý titulový vyzyvatel se stále těší velké úctě především v Japonsku, kde zamlada dominoval v bývalé organizaci Pride. Další možností je například i přechod do Bellatoru, který teď fanouškům nabídl fantastickou light heavyweight pyramidu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Yoel Romero bude bojovat v Bellatoru

Bellator láká na skvěle obsazenou pyramidu polotěžké váhy

Velkou lahůdku 🤩 si pro následující období připravila MMA organizace Bellator. Osmičlenná pyramida polotěžké váhy 🧨 odstartuje v dubnu a je...

Amanda Nunes v boji - Zdroj A.RICARDO, Shutterstock.com

UFC 259: Amanda Nunes vs. Megan Anderson kurzy, tip

Nejlepší bojovnice historie UFC ⭐ Amanda Nunes ⭐ se představí na turnaji už o tomto víkendu. Duel s australskou vyzyvatelkou Megan Anderson...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.