Prokletý zápas: Očekávaná česko-slovenská bitva se opět odkládá

Ve středu odpoledne přišel Oktagon s velmi nepříjemnou zprávou. Jeden z největších talentů domácí scény si kvůli zranění musí dát dlouhou pauzu. Pikantní bitva se slovenským ranařem se ani na několikátý pokus neuskuteční.

Matěj Peňáz se v Bratislavě bohužel nepředstaví Foto: OKTAGON MMA

Matěj Peňáz se zranil a duel s Čepem je opět zrušen

Jakoby se ten zápas neměl stát. Český zápasník Matěj Peňáz si v přípravě zlomil ruku a bitva s Vlastem Čepem se i tentokrát musí odložit. Po návratu do Česka podstoupí Money operaci, po které bude následovat několikaměsíční rekonvalescence, informovala na Instagramu organizace Oktagon.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení za rychlou registraci ZDE

Rivalita mezi Matějem Peňáze a Vlastem Čepem se táhne téměř 3 roky od projektu Oktagon Underground. Za tu dobu bylo na stole několik oficiálních termínů vzájemné bitvy, bohužel ale není této konfrontaci elitních postojářů přáno.

Oba si budou muset na zápas ještě počkat. Matěje Peňáze totiž čeká po ošklivé zlomenině pravé ruky operace a následně dlouhá přestávka. Jeho start na turnaji v Bratislavě je tímto vyloučen.

Zda se v hlavním městě Slovenska představí alespoň Vlasto Čepo je v tuto chvíli nejisté, hlavní tahák turnaje je ovšem smeten ze stolu. Nezbývá než věřit, že doba léčení a hlavně její průběh bude u Matěje Peňáze bez dalších komplikací.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Reakce Patrika Kincla na sebe nenechala dlouho čekat

Kincl si dobírá Vémolu, ten vyrazil na koncert a pak do gymu

Bude odveta, nebo nebude? Otázka, která momentálně vyvstává na mysl snad každému fanouškovi domácí bojové scény. Oktagon přilil olej do...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...