Promotér Pavol Neruda přibližuje čísla rekordního turnaje Oktagon 43

Sobotní galavečer Oktagon 43 byl v mnohém výjimečný. Mediální povyk a dopad na širší veřejnost byl mnohonásobně větší než obvykle. Jeden ze spoluzakladatelů Oktagonu, Paľo Neruda, poodkryl výsledná čísla.

Pavol Neruda zhodnotil turnaj Oktagon 43 Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 43 zlomil rekord prodeje PPV

Turnaj Oktagon 43 měl mimořádnou sledovanost a mediální zásah. Vyostřená odveta Kincl vs. Vémola a celkově extrémně nabitá karta plná hvězd oslovila obrovské masy diváků a fanoušků. Ve výsledku to znamenalo nejvíce prodaných PPV přenosu v historii Oktagonu a nevídaný zájem o doprovodné materiály nejrůznějšího charakteru. Nejen sociální sítě organizace se ocitly pod enormním náporem. Turnaj Oktagon 43 se zlatým písmem zapsal do historie tuzemského MMA.

Čísla hovoří jasně. Úspěch proběhnuvšího galavečeru na svém Twitteru poměrně netradičně potvrdil i spolumajitel Pavol Neruda. Reklamní kampaně, přes 300 mediálních výstupů i samotné zápasy způsobily, že se na tuto noc bude ještě dlouho vzpomínat.

Zároveň se o tomto turnaji vedou vášnivé debaty. Může za to samozřejmě kromě nevídaných momentů, jako byla například unikátní submise Louise Glismanna, zejména průběh a výsledek hlavního zápasu o titul střední váhy mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou.

Bezprostředně po něm se na hlavu Terminátora snesla možná až přehnaná kritika, zatímco šampion Patrik Kincl kromě zasloužených ovací zaznamenal i výrazný posun na světovém žebříčku. V každém případě Oktagon tímto turnajem umně zacílil na nové „bubliny“ a skupiny fanoušků a na číslech se to jednoznačně projevilo.

Navzdory probíhajícímu mistrovství světa v hokeji se MMA díky tomuto turnaji dostalo u nás do popředí zájmu. Tým organizace Oktagon MMA odvedl neuvěřitelné penzum práce, za kterou nyní sklízí zaslouženou pochvalu ze všech koutů republiky. Tím to ale ani zdaleka nekončí!

sipka Podívejte se na program nejbližších turnajů zde

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Karlos Vémola nabídl své vyjádření k zápasu

Karlos Vémola reaguje na drtivou porážku. V jednom už má definitivně jasno

Prší na něj kritika ze všech stran. Karlos Terminátor Vémola má ale spíše než s hejtry problémy sám se sebou. Prohra s Patrikem Kinclem na...