První zápas v Tipsport Gamechangeru je venku a je to pořádná bomba

Sotva byla oznámena kompletní 16 bojovníků v pyramidě Tipsport Gamechanger, už známe složení prvního osmifinálového utkání. Tohle bude pořádná řežba.

Alex Lohoré Foto: OKTAGON MMA

Oktagon oznámil první duel v Tipsport Gamechanger

Hned složení prvního utkání v Tipsport Gamechanger nabízí zajímavou zápletku. V Ostravě se 4. března utkají Pirát Krištofič a Alex Lohoré. Oba přitom ještě nedávno zápasili především ve střední váze a v minulosti se spolu již měli střetnout. Tehdy ze zápasu sešlo, teď se však potkají tváří v tvář v rámci vypjatého osmifinále pyramidy. Kdo z nich půjde dál?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Samuel Krištofič nejprve účast v projektu Tipsport Gamechanger odmítl, ale později svoje rozhodnutí změnil a znovu tak bude hubnout do 77 kilogramů, kde nezápasil více než 2 roky. Pirát v posledním, ne příliš divácky atraktivním zápase, bral vítězství na body proti Zdeňkovi Polívkovi na turnaji Oktagon 36 ve Frankfurtu.

Alex Lohoré se po návratu do velteru utkal s Matúšem Juráčkem, kterého v O2 Aréně na turnaji Oktagon 38 nekompromisně knockoutoval ve 3. kole. Zajímavostí je, že Pirát se měl s Lohorém v minulosti již utkat, ale pro zranění nakonec k tomuto zápasu nedošlo.

  • Samuel Krištofič (16-4)
  • Alex Lohoré (22-8)

Oba spojuje relativně nedávná porážka s Patrikem Kinclem. Zatímco Krištofič padl v 5kolovém zápase na body a ztratil prozatímní titul šampiona střední váhy, Lohoré byl českým bijcem doslova zdemolován už v prvním kole TKO.

Pro Alexe Lohorého bude také zajímavou výzvou to, aby se jako první bojovník pokusil Piráta ukončit před časovým limitem. Dosavadní 4 porážky totiž byly vždy na body.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...