Pudilová jako McGregor? Spojuje je známé jméno

Lucie Pudilová se na další zápas v Oktagonu připravuje ve velkém stylu. Svůj další progres piluje u trenéra, jenž stojí za úspěchy Conora McGregora.

John Kavanagh je považován za jednoho z nejlepších MMA trenérů na světě Foto: Profimedia

Čas se ukázat! Pudilová bude mít v rohu legendu Johna Kavanagha

Těžko si lze představit zvučnější jméno mezi světovými MMA trenéry, než je John Kavanagh. Slavný irský kouč stojí za úspěchy fenomenálního Conora McGregora a mezi MMA komunitou se těší obrovskému uznání. A právě on se na turnaji Oktagon Prime 4 v Pardubicích postaví do rohu známé české fighterky.

Lucie Pudilová totiž po posledním nepovedeném utkání s Brazilkou Bernardo odcestovala do vyhlášeného irského gymu SBG, který patří mezi vůbec ty nejlepší adresy pro přípravu bojovníka. Lucka se v posledním utkání nedokázala vypořádat s kvalitní zemařkou, což by se nyní po kempu u Johna Kavanagha nemělo opakovat.

Držitel black beltu v Jiu Jitsu je vůbec prvním Irem v historii, kterému se podařilo této nejvyšší mety dosáhnout. A to rozhodně není vše! Jeho jméno je spojeno s životopisem Conora McGregora, který se o vzestup smíšeného bojového umění postaral, jako nikdy jiný na světě.

Nyní vstřebává Kavanaghovi rady historicky první Češka v UFC, Lucie Pudilová. Na turnaji v Pardubicích se podruhé v relativně krátké době postaví polské válečnici Martě Waliczek. Všeobecně se očekává, že by se zápas měl znovu odehrávat převážně v postoji. Pakliže se ale dostane Lucie na zem, můžeme od ní čekat daleko lepší výkon, než právě na Štvanici, kde působila hodně bezradně.

Lucii Pudilovou čeká odveta s Polskou Waliczek Foto: OKTAGON MMA

Promotér Organizace Oktagon Ondřej Novotný zároveň ve svém podcastu MMA letem světem dodal, že bude chtít s Johnem Kavanaghem v rámci jeho návštěvy Pardubic pořídit video materiály a v hlavě už má dokonce námět na minidokument. Dodejme, že bratislavská OFA i nadále nechala dveře pro Lucii Pudilovou otevřené, ta ale cítí potřebu vydat se trochu jiným směrem. Zda jde o trefu do černého se dozvíme už brzy!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...