Radost u Vémolů: Terminátor si pořídil druhého lva

Láska Karlose Vémoly ke zvířatům nebere konce. Dlouho avizované přání pořídit si druhého lva se konečně stalo realitou. Kdy přijde na řadu slon?

Karlos Vémola s novým přírůstkem do rodiny Foto: Karlos Vémola

Seznamte se s novým obyvatelem Vémolandu. Lvice na jméno zatím čeká

A je to tady. Karlos Vémola už má lvy dva. Přesněji řečeno lvice. Tentokrát si Terminátor do svého sídla přivezl sněhově bílou lvici, kterou si opět bude vychovávat hned od mláděte. Karlos aktuálně ve spolupráci s fanoušky vybírá vhodné jméno na svém Instagramu. Jisté ale je, že ve Vémolandu bude zase o něco veseleji. A zřejmě také hlučněji.

Karlos Vémola touhu přivést Else kamarádku často zmiňoval i rámci livestreamů na Instagramu FightLive. Tlačil ho čas. Na pořízení druhé lva měl podle aktuálních vyhlášek přesně jeden rok od pořízení lvice Elsy. Povedlo se.

Do populárního Vémolandu tak přibyla nová nocležnice. Společnost ji zde budou dělat krokodýli, míval, nebo pes Beast. Tímto výčtem ale zvířecí smečka Karlose Vémoly nekončí. Chov zvířat je Terminátora velká vášeň a způsob jak alespoň na chvíli vypnout od náročného režimu profesionálního zápasníka.

Plány jsou velké. Do budoucna by si Vémola rád pořídil dokonce slona. Pro něj je ale Vémoland příliš malý. Pokud si ale král Oktagonu vezme něco do hlavy, můžete si být jistí, že se to dříve či později stane skutečností. Ještě předtím ale čeká Karlose Vémolu práce v organizaci Oktagon.

Tam by se měl koncem července utkat na Štvanici o titul polotěžké váhy. Oficiální a konkrétní výhledy směrem k dalšímu zápasu ale zatím odtajněny nebyly. Následovat bude svatba s přítelkyní Lelou Ceterovou a pak možná přijde na řadu onen zmíněný slon. Kolem Karlose Vémoly je zkrátka neustále rušno. Ale on to takhle má rád.

Nová obyvatelka Vémolandu Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola se svojí novou lvicí Foto: Karlos Vémola

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...