Reality show Survivor s Gáborem Borárosem a Ondřejem Novotným

Pustý ostrov. Drsné podmínky. Boj o přežití. Reality show Survivor Česko-Slovensko 2022 zlákala do svých řad výraznou postavu domácí bojové scény. Slovenský fighter Gábor Boráros se pokusil vydobýt si slávu a dojít až na samotný vrchol. Jeho cestu k vítězství ale předčasně ukončily zdravotní problémy.

Gábor Boráros v roli účastníka reality show Survivor Česko-Slovensko 2022 Foto: Instagram/boraros_gabor

Survivor Boráros dnes aktuální informace

sipka AKTUALIZOVÁNO: Gábor Boráros předčasně končí v Reality Show Survivor Česko-Slovensko 2022.

Cestu slovenského fightera soutěží Survivor Česko-Slovensko 2022 jsme bedlivě sledovali a na dálku drželi zástupci bojových sportů palce. Na tomto místě jste mohli najít zásadní momenty ohledně jeho účinkování v ostře sledované Reality show.

Během prvních seznamovacích týdnů na ostrově a nelítostných bojů o imunitu bylo jasně patrné, že byl Gábor i díky své fyzické síle velmi těžkým protivníkem pro ostatní soutěžící ve hře Survivor Česko-Slovensko. Přesto se našel někdo, kdo ho dokázal v silové hře porazit. V přetlačované nestačil spolu se svým parťákem na dvojici kmene Azua vedenou ambiciozním Adamem. Frustrace z porážky byla na Gáborovi jasné patrná a jeho kmen Mao byl navíc odsouzen ke kmenové radě (vyřazování).

Gábor Boráros Mao kmen, Má Gábor Boráros imunitu? Byl Gábor Boráros na ostrově vyhnanství?

Odpovědi na tyto a spoustu dalších klíčových otázek okolo Gábora Borárose najdete právě v tomto článku. Sledujte vystoupení tvrdého fightera v divácky velmi atraktivní show spolu s námi! Gábor Boráros musel kvůli zdraví ze soutěže odstoupit ještě předtím, než se různé intriky a taktiky za jeho účasti stihly pořádně rozvinout.

V průběhu hry patřil Gábor rozhodně k výraznějším soutěžícím a jeho účinkování ve hře dávalo tušit, že jsme se mohli dočkat velkých věcí. To se však již v této řadě nestane.

Moderátor Ondřej Novotný Survivor 2022: „Miluju tuhle práci a projekt“

Ondřej Novotný se vrací na místo činu. V letech 2017-2018 napsal díky moderování reality show Robinsonův Ostrov dvě silné kapitoly svého života. Do dnes z nich těží a o této zkušenosti mluví jen a jen v superlativech. A tak není divu, že nabídku na moderování totožné soutěže ovšem s oficiálním názvem „Survivor“, okamžitě přijal.

Reality show Survivof Česko-Slovensko odstartovala v pondělí 17. ledna na Voyo a následně v úterý 18. ledna na Nově. Termín musel být o týden posunut poté, co bylo natáčení přerušeno z důvodu výskytu nemoci Covid-19.

sipka TIP: Vyzvedni si sázkový bonus za pouhou online registraci ZDE

Novotný potřeboval znát ovšem názor i ostatních k tomu, aby se projektu mohl opět zúčastnit. Od rodiny dostal zelenou, a když souhlasil i kolega a druhý spolumajitel organizace Oktagon Paľo Neruda, nebylo co řešit. Odlet směr Dominikánská republika. Vstříc novým zkušenostem a další balancování mimo komfortní zónu. Zkrátka Ondřej Novotný, tak jak ho všichni známe. Spolu s ním se moderátorské taktovky chopil Slovák Martin Šmahel.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Gábor Boráros Survivor 2022 bere jako prázdniny. Ustojí náročné podmínky a hlad?

Promotér Organizace Oktagon však není jediný ze světa bojových sportů, koho fanoušci budou v těchto dnech vídat dvakrát týdně na obrazovkách televize Nova, Markíza a platformě Voyo. Vstupenku do velkého dobrodružství si vysloužil kontroverzní slovenský MMA zápasník, který se v Česku a na Slovensku těší obrovské popularitě.

Gábor Boráros je ryzí sportovec se srdcem bojovníka. Mnohokrát šel za hranu svých možností. Nikdo neprolil v kleci tolik krve, jako on. Bude stejně odhodlaný na nehostinném ostrově, daleko od rodiny a o hladu?

Pro milovníka tetování a luxusních věcí byla a zůstává reality show Survivor velkou neznámou. V tom ale rozhodně není sám. Spolu s ním se v boji o vítězství a nehynoucí slávu představí další celebrity a známé osobnosti ze světa šoubyznysu a internetu. Šampion však bude na konci pouze jeden. Jen jeden poslední přeživší si odnese parádní výhru 2.500 000 Kč!


1️⃣ Kde se natáčí reality show Survivor Česko Slovensko 2022?

Populární celosvětový projekt Survivor zažije česko-slovenské vydání! Mix celebrit a neznámých lidí se v Dominikánské republice pokusí přežít a ten nejlepší si nakonec odnese věčnou slávu a výhru dva a půl milionu korun.

2️⃣ Jaký má Survivor Česko-Slovensko termín?

Survivor Česko-Slovensko 2022 začal v pondělí 17. ledna na Voyo a úterý 18. ledna na Nově.

3️⃣ Kdo jsou Survivor soutěžící?

Produkční štáb vybral dohromady 24 soutěžících, z nichž 12 (8 Čechů, 4 Slováci) tvoří neznámí lidé a 12 soutěžících tvoří známé osobnosti. Cestu bojovníka Gábora Borárose mapujeme v tomto článku

Ondřej Novotný byl vybrán jako moderátor Survivor Česko-Slovensko 2022 Foto: OKTAGON MMA

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Gábor Boráros má za sebou účinkování v show Survivor

Gábor Boráros po konci v Survivoru posílá vzkaz fanouškům

Populární slovenský zápasník Gábor Boráros je zpět doma z Dominikánské republiky. S fanoušky se na svém Instagramu podělil o bezprostřední...