RFA ulovila do svých řad velké jméno. Kdy bude zápasit?

Organizace Real Fight Arena vítá další zvučnou posilu. „Červené barvy“ bude nově oblékat veterán, jenž se řadí mezi nejrespektovanější české bojovníky.

RFA ulovila velké MMA jméno domácí scény Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

RFA představuje novou hvězdu z řad MMA bojovníků

Pro někoho překvapivý, pro jiné zase logický krok. Úspěšný český zápasník a respektovaný trenér Petr „Monster“ Kníže se rozhodl přestoupit z Oktagonu do RFA. Slovenská organizace u příležitosti poznávací soutěže na Instagramu odhalila siluetu, ze které je ale jasně patrné, že jde právě o brzy 45letou českou MMA legendu. Monster by se měl v kleci ukázat ještě v tomto roce!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

A co ho k přestupu vedlo? Kníže se v dubnu letošního roku neúspěšně pokusil v organizaci Oktagon sebrat titulový pás Davidu Kozmovi. Jasně prohrál. Růžový panter veterána scény předčil ve všech aspektech boje a došel si pro vítězství na body. Zklamaný Monster Kníže po zápase těžko hledal slova, avšak přislíbil, že v kariéře bude pokračovat. Zároveň však avizoval, že potřebuje vymyslet co dál. Chtěl novou výzvu. A pomyslné laso přišlo.

V organizaci RFA by si měl Kníže přijít na výrazně lepší finanční podmínky, o čemž sám v minulosti hovořil. A pak je tu ještě jedna zásadní skutečnost. Titul. Petr Kníže ho měl na dosah ruky právě v Oktagonu, David Kozma ale ve vzájemné odvetě pozici krále velteru ustrážil. Touha Monstera stát se před odchodem do „MMA důchodu“ ale přetrvává.

Jméno a termín prvního zápasu se dozvíme na turnaji RFA 2 v Ostravě. Právě tam totiž proběhne staredown, což RFA oznámila na sociálních sítích. Nezbývá, než se těšit, kdo Monstera v nové organizaci prověří jako první, a zda se mu tady podaří vystoupat až na nejvyšší stupínek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.