Ronald Paradeiser se stává novou tváří Tipsportu

Ronald "Rony" Paradeiser se přidává k sázkové kanceláři Tipsport. Doplní tak Patrika Kincla, Macha Muradova a Davida Dvořáka.

Ronald Paradeiser se přidává k Tipsportu Foto: Tipsport

Tipsport: Ronald Paradeiser se přidává k Muradovovi, Kinclovi a Dvořákovi

Sázková kancelář Tipsport má nového člena komunity. K bojovníkům Patriku Kinclovi,  Machovi Muradovovi a Davidu Dvořákovi se přidává další známé jméno. Tipsport totiž oznámil spolupráci s Ronaldem Paradeiserem. Velmi talentovaný fighter se aktuálně připravuje na titulový zápas na Oktagonu 21. Klikněte zde a sledujte živě celý turnaj Oktagon 21.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Ronald Paradeiser bude podobně jako Makhmud Muradov, Patrik Kincl a David Dvořák tváří Tipsportu. Fanoušci bojových sportů se tak můžou těšit na blog populárního Ronyho, který se už 30. ledna utká o titul s Ivanem Buchingerem. Samozřejmě nebudou chybět ani Paradeiserovy tipy na nadcházející zajímavé zápasy.

Aktuálně je možné na webu Tipsportu vidět už první blogový příspěvek od Ronyho Paradeisera. Slovenský fighter v něm kromě jiného popisuje i své začátky. Čtenáře nejspíše nepřekvapí, že MMA nebyl první sport, kterému se vždy skvěle fyzicky připravený mladík věnoval. I nadále se navíc můžeme těšit na zajímavé novinky s tímto zápasníkem, kterému je předpovídána velká budoucnost.

sipka A zde se podívejte na informace o Oktagonu 21: Paradeiser vs. Buchinger

Sledujte Oktagon 21 živě na Tipsport TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.