Rozhodnuto! Procházka bude obhajovat ve městě hříchu

První titulová obhajoba Jiřího Procházky má oficiální termín. Český samuraj si střihne odvetu s Gloverem Teixeirou ještě do konce roku. Podrobnosti v článku.

Jiří Procházka s pásem šampiona UFC Foto: Profimedia

Jiří Procházka zná termín i místo konání titulové obhajoby

Rébus okolo nadcházejícího zápasu Jiřího Procházky byl dnes definitivně rozluštěn. Český šampion polotěžké váhy organizace UFC se podruhé během jednoho roku postaví Gloveru Teixeirovi z Brazílie. Stane se tak na UFC 282 v Las Vegas 10. prosince 2022. Mezi oběma stranami evidentně došlo ke kompromisu, protože ani jeden z táborů tuto volbu nepreferoval.

Jiřího Procházku čeká očekávaná obhajoba titulu na posledním číslovaném galavečeru tohoto roku. Turnaj UFC 282 v T-Mobile Aréně v Las Vegas přitom v závěrečných plánech příliš nefiguroval. Trenéři Karaivanov s Hovězákem totiž usilovali o únorový termín v australském Perthu, zatímco Teixeira logicky vyhlížel odvetu doma v Brazílii v rámci UFC 283 koncem ledna. Nakonec je ale všechno jinak a druhý vzájemný duel uvidíme podstatně dříve.

Oba borci stanou tváří v tvář téměř na den přesně po půl roce, když v jednom z nejlepších titulových zápasů historie UFC urval vytoužený pás právě Procházka. V červnu to bylo v samém závěru pátého kola a na základě touhy předvést daleko lepší a dominantnější výkon Procházka nakonec souhlasil s odvetou. Zuby si přitom na něj brousil především Blachowicz a Ankalaev, kteří se paradoxně utkají ve vzájemném souboji taktéž v Las Vegas na UFC 282.

V každém případě nás čeká neskutečně nabitý prosinec. Otázkou je, zda se na galavečeru UFC 282 v Las Vegas vrátí legendární Jon Jones. Po oznámení Procházkova zápasu to ale na tuto variantu příliš nevypadá a spíše se pro jeho comeback nabízí začátek roku. Na to si ale budeme muset ještě počkat.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Glover Teixeira a jeho typické gesto na váze

Glover Teixeira - životopis a statistiky UFC bojovníka

Brazilec Glover Teixeira je bývalý šampion ⭐ polotěžké divize UFC, jehož kariéra a život nabízí jeden z nejsilnějších příběhů ❤️ napříč...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...