Rozhovor: Chci svůj ostrov a dům, plánuje Sebastián Fapšo

Slovenský talent Sebastián „Tank“ Fapšo si v relativně nízkém věku a za krátkou dobu vydobyl pozici obávaného strikera. Na jeho plány a vize jsme se ho zeptali v exkluzivním rozhovoru.

Sebastián Tank Fapšo má před sebou velké plány Foto: Instagram/sebastianfapso

Sebo, ty jsi jednou z hlavních tváří nově vznikající organizace Real Fight Arena. Jak dlouho sis tuto nabídku rozmýšlel?

Na to som mal managment, ktorý dojednal podmienky, ktoré som chcel, takže nie dlho.

Můžeš prozradit, zda jde o dlouhodobou smlouvu a budeš moci současně zápasit i jinde, když přijde adekvátní nabídka?

Budem môcť zápasiť všade okrem Oktagon MMA, keďže to budú rivali.

Co je tvým hlavním cílem v nové organizaci?

Ukázať Česko-Slovensku čo vo mne je, pretože nevideli zatiaľ nič. Chcem im ukázať, že som úplne iný level. Nová organizácia mi na to dala príležitosť.

Svůj první zápas pod RFA budeš mít na galavečeru 14. května, plánuješ do té doby zápasit, nebo se soustředíš už na přípravu pro první turnaj v Bratislavě?

Cely môj rok vyzerá tak, že som v príprave, sem tam spomalím, ale hlavne kvôli zdraviu a metabolizmu. Menej je niekedy viac, to sa po novom snažím naučiť. Chcem mať určite ešte predtým zápas niekde vo svete.

Máš to nyní tak, že se soustředíš čistě na postoj, nebo si necháváš zadní vrátka i pro MMA?

Teraz keď nie sú podujatia, tak pridám do môjho týždenného tréningového programu aj MMA.

Domácí fanoušci tě znají i z působení v organizaci Oktagon, kde si se blýskl velkými výhrami nad Bahníkem a Kozubovským. Jak zpětně hodnotíš tyto zápasy pro vývoj tvé kariéry?

Hodnotím to pozitívne, ukázal som “špetku“ z toho, čo vo mne skutočne je. Ľuďom sa to páčilo, čiže neviem si predstaviť, čo to spraví, keď sa plne prejavím.


"Chci lidem ukázat, že jsem jiný level. Zatím viděli jen špetku z toho, co ve mně je", S. F.


Jak moc přemýšlíš o svých plánech do budoucna, respektive kde se ty osobně vidíš řekněme za 3 roky?

O 3 roky sa vidím na vlastnom ostrove a v dome, ktorý som vykešoval hahaha, ale nie. Vidím sa v nejakej veľkej svetovej organizácii, kde som hviezdou a plne sa rozvíjam, ako po fyzickej, psychickej, tak aj duchovnej stránke. Proste tak, ako má správny bojovník vyzerať.

Tvými životními hodnotami jsou pokora a disciplína, zároveň je ale o tobě známo, že si rád dopřeješ dobré jídlo. Musíš se i ty během vánočních svátků hlídat víc, než v průběhu roku?

Do konca roka mám také “leháro“ v strave, nech dám do poriadku metabolizmus a po novom roku už by som chcel zase začať s dietovaním.

Který fighter tě v životě nejvíc ovlivnil a proč?

Nie ovplyvnil, ale varoval. Je to Mike Tyson, vďaka jeho knihe a životnému príbehu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Fenomenální Mike Tyson

Legendární Mike Tyson - milovaný i zavrhovaný fenomén

Zná ho celý svět, málokdo mu však rozumí. Nasajte příběh sportovního velikána Mikea Tysona 🥊️ a přečtěte si zajímavosti, které jste o něm...

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...