Rozjetý Jarda Kotlár vydal další hit a dál popichuje Karlose Bendu

Populární zápasník, rapper a člen ochranky, Jaroslav Kotlár, v žádném případě nezahálí a dál rozvíjí svoji pestrou internetovou tvorbu. Kromě toho také dál dychtí po odvetě se svalovcem Karlosem Bendou, se kterým má nevyřízené účty.

Jarda Kotlár je hvězdou organizace Clash of the Stars Foto: Facebook/Clash of the Stars

Kotlár Security válcuje český internet. Dojde na odvetu s Bendou?

Bojové sporty dokáží někdy stvořit hvězdu prakticky ze dne na den. Přesně to se stalo v případě svérázného, ale vždy osobitého Jardy Kotlára. Oblíbený těžkotonážník se výrazněji dostal do povědomí fanoušků díky zdánlivě obyčejné výzvě na adresu Filipa Grznára. Vše ovšem nakonec nabralo trochu jiný spád.

Když před rokem natočil Jaroslav Kotlár odvážnou výzvu pro kontroverzního zápasníka Grznára, zřejmě netušil kolik slávy a pozornosti mu angažmá v organizaci Clash of the Stars o pár měsíců později přinese.

sipka Vyzvedněte si bonus na sázení za snadnou registraci ZDE

Nekompromisní bijec a ústřední postava firmy Kotlár Security s.r.o. se v prvním MMA zápase kariéry utkal s kulturistou a youtuberem Karlosem Bendou. V souboji dvou těžkých vah trefil Benda Kotlára přímo na bradu a následně ho na zemi uškrtil gilotinou. Tento neúspěch ale paradoxně nastartoval velký příběh. Hořkou porážku Jarda Kotlár v žádném případě nezkousl a ihned po zápase se dožadoval odvety. Tu mu Benda po čase opravdu přislíbil, byť přesný termín zůstává zahalen tajemstvím.

Ve druhém utkání si už Jarda Kotlár vedl o poznání lépe, když v kleci strachu (3x3min.) ukončil borce s přezdívkou Huhu. Po své dominantní výhře si od té doby opakovaně bere na mušku znovu rivala Bendu, který se mimo jiné živí tím, že točí reakce na všemožné výzvy a trashtalky. V tomto ohledu je tedy o zábavu postaráno a je nejspíš opravdu otázkou času, než k odvetnému utkání dojde. Fanoušky by to nepochybně zajímalo.

Ze sekuriťáka rapperem

Jaroslav Kotlár se ale zdaleka nevěnuje pouze kariéře bojovníka. Poté, co se výrazně zvedla jeho popularita, najal si tým lidí, kteří mu pomáhají s tvorbou obsahu na YouTube i efektivním spravováním sociální sítí. Jeho oficiální kanál Kotlár Security se blíží hranici 20 tisíc odběratelů. Jen na Instagramu ho pak sleduje 40 tisíc fanoušků.

Zřejmě nejbližší je mu aktuálně dráha rappera. Jeho extrémně úspěšný hudební videoklip s názvem La Costra Nostra se stal neuvěřitelně virální a k dnešnímu dni si ho na YouTube přehrálo více než 1,5 milionů lidí. Nejnovějším počinem je pak pomalejší skladba s názvem Vzpomínám. Vynechat nemůžeme ani na jeho legendární hlášky „ve stylu“ či „na vysokém potenciálu“, které už stihly zlidovět.

Málokdo přitom ví, že postava Jardy Kotlára na internetu rezonovala dávno před jeho spolupráci s organizací Clash of the Stars. V roce 2017 dal o sobě a své agentuře na ochranu osob a majetku vědět v sousedním Slovensku prostřednictvím nekvalitního, avšak vysoce autentického videa. Chcete-li shlédnout nefalšovanou reklamu na marketing, lze video dohledat na YouTube.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Aleš Bejr už má zřejmě jasno o své budoucnosti

Nová výzva pro Psychopata Bejra! Kde budou další brikule?

Aleš Bejr je ústřední postavou českého bizáru. Nejednoho fanouška tak jistě zajímá, kudy povedou další kroky tohoto horkokrevného youtubera...

MMA, Oktagon, Karlos Vémola, Atilla Végh - Zdroj ČTK, Krumphanzl Michal

Vyslyšeno, potvrzeno! Zápas století dostane epické pokračování

Organizace Oktagon ohlásila obrovskou bombu! Zápas století dvou legend domácí scény bude mít pokračování. Kdy a kde se odveta uskuteční?...