Rytmus přijal další výzvu! Co vzkázal svému soupeři?

Patrik Vrbovský, alias raper Rytmus se znovu ukáže v boxerském ringu. Svůj další výkonnostní progres hodlá ukázat na druhém turnaji Fight Night Challenge začátkem června.

Rytmus si box vyloženě užívá Foto: Profimedia

Rytmus kývl na výzvu a čeká ho další boxerský zápas

Na červnovém turnaji Fight Night Challenge dojde na pořádně pikantní duel. Rytmus se rozhodl přijmout opakované výzvy slovenského rapera Molocha a 3. 6. 2022 se s ním utká mezi šestnácti provazy! Moloch Vlavo Rytmuse dlouho „popichoval“ skrze sociální sítě. Ten se nakonec i na přání fanoušků rozhodl tuto výzvu přijmout a již za pár týdnů tak budeme svědky zajímavého srovnání.

sipka Vyzvedni si bonus na sázení u Tipsportu ZDE za pouhou online registraci

Ani jeden z nich přitom není v boxu žádným nováčkem. Rytmus se ke svému prvnímu zápasu postavil na konci roku 2018, kdy na body podlehl Marpovi. Už tehdy však ukázal velkou houževnatost a srdce bojovníka, navzdory několika knockdownům.

V prosinci 2021 se na turnaji Fight Night Challenge 1 postavil Gáboru Borárosovi, který však předvedl o třídu lepší výkon a ikoně česko-slovenského rapu nedal žádnou šanci. Na tomto eventu se představil také Moloch Vlavo, který ve vyrovnaném utkání prohrál na body s Laky Royalem.

„Přijímám tvoji výzvu, ale začni trénovat kryt“, vzkázal v krátkosti Rytmus svému příštímu soupeři. Moloch přitom chtěl četné výzvy na adresu Rytmuse už vzdát, jedna z těch posledních se ale přeci jen ujala. Už nyní je jasné, že půjde o jeden z nejsledovanějších zápasů turnaje, kterému vévodí hlavní duel mezi rapery Majkem Spiritem a Separem.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...