Šampion je doma. Procházku v Brně vítaly tisíce fanoušků

Nový král polotěžké divize UFC je zpátky ve své domovině. Jiří Procházka se po návratu ze Singapuru přivítal s fanoušky v Brně. A bylo to velké!

Jiří Procházka i se svým pásem šampiona přivítal s fanoušky v Brně Foto: Profimedia

Velkolepé přivítání. Česko oslavuje Jiřího Procházku

Bojovník Jiří Procházka se po svém návratu do rodné vlasti dočkal vřelého přivítání od fanoušků. Jeho jméno na zaplněném Náměstí Svobody v Brně skandovalo obrovské množství fanoušků. Aby ne. Zisk titulu UFC je bezesporu jedním z největších úspěchu historie českého sportu. Na akci dorazila i primátorka Brna Markéta Vaňková.

Nový šampion organizace UFC Jiří Procházka dorazil na Náměstí Svobody se okolo  páté odpoledne. Po zápase se v Singapuru příliš nezdržoval a krátce před půlnocí nasedl spolu se svým týmem na letadlo. Krátkou oslavu na místě ale přeci jen stihl. S nejbližšími příbuznými a kamarády si připil na fenomenální úspěch ještě na místě. Došlo na vítězné pivo a oslavné chorály, píše isport.cz

Fanoušci byli z Procházkova návratu u vytržení. I to jasně dokresluje, jak obrovského úspěchu český MMA zápasník dosáhl. Jeho jméno rezonuje napříč společností a internetem. Zaslouženě. Vítězství Jiřího Procházky nad Gloverem Teixeirou a zisk mistrovského pásu nejlepší světové organizace je fantastický úspěch pro celý český sport.

Nyní čekají Procházku mediální povinnosti, odpočinek a hlavně bouřlivé oslavy. A ty určitě přijdou. Rodák z Hostěradic u Znojma totiž považuje oslavy po vítězném zápase jako důležitou součást jeho životní cesty.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Procházka se stal šampionem UFC

Procházka to dokázal! Tenhle způsob vítězství nečekal nikdo

Česko slaví. Jiří Procházka v bláznivém zápase porazil Glovera Teixeiru a je novým šampionem polotěžké váhy UFC. Zápas plný zvratů přinesl...

Glover Teixeira a jeho typické gesto na váze

Glover Teixeira - životopis a statistiky UFC bojovníka

Brazilec Glover Teixeira je bývalý šampion ⭐ polotěžké divize UFC, jehož kariéra a život nabízí jeden z nejsilnějších příběhů ❤️ napříč...