Šampion Procházka překvapil, chce se znovu pobít s Teixeirou

Ani Blachowicz, ani Anklaev či Smith. Král polotěžké váhy UFC Jiří Procházka má o svém dalším soupeři podle všeho jasno. Proč chce dát znovu šanci brazilskému matadorovi?

Jiří Denisa Procházka, Ivana Roháčková, MMA, tiskovka Praha 22.10.2021 (43) Foto: Jiří Procházka

Procházka si řekl o odvetu s Teixeirou. Co na to vedení UFC?

Jiří Procházka už má jasno, s kým by se rád utkal v příštím zápase. A jde o poměrně překvapivé rozhodnutí. Český válečník by se totiž podle svých slov rád opět utkal s Gloverem Teixeirou. Ještě pár dní zpět se přitom tato varianta zdála velmi nepravděpodobná, což bylo patrné i z vyjádření trenéra Martina Karaivanova. Nyní ale BJP vyložil karty na stůl.

„Chci zápasit s Gloverem Teixeirou. Ne jen kvůli tomu, že půjde o další velký zápas. Já jsem v tom utkání udělal spoustu chyb a předvedl velmi špatný výkon. Chci lidem a celému světu ukázat, proč jsem skutečný šampion. Glover si to zaslouží. Tohle je naše nabídka“, vzkázal BJP prostřednictvím Instagramu

Jiří Procházka tedy oproti původním plánům změnil názor. Po svém vítězství a zisku pásu se totiž jako nejpravděpodobnější soupeř jevil polský Janek Blachowicz, což si oba borci vzájemně odsouhlasili přímo v Singapuru. Šéf UFC Dana White zase pro změnu hovořil o tom, že další titulový vyzyvatel vzejde ze zápasu Ankalaev vs. Smith. Sám Procházka by ale rád opakovaný zápas s Gloverem Teixeirou, kterého před měsícem uškrtil v 5. kole na Rear Naked Choke a stal se šampionem polotěžké váhy.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přání šampiona má vždy obrovskou váhu. O tom, že je odveta po Procházkově vyjádření skutečně blízko vypovídá i několik dalších faktů. Druhý vzájemný duel totiž chtějí i samotní fanoušci, což je skutečnost, kterou UFC musí brát v potaz. Glover Teixeira předvedl s Procházkou v prvním zápase neuvěřitelnou válku a od obhajoby titulu ho dělily doslova sekundy. Navíc jde o skutečnou legendu organizace. Odveta je blízko!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.