Sebevědomá Jindrová si připsala v PFL první výhru – VIDEO

Martina Jindrová má za sebou úspěšný start do nové sezóny zámořské organizace PFL Regular Series 3. V souboji s Vanessou Melo ukázala srdce válečnice!

Martina Jindrová zvládla svůj první zápas v nové sezóně PFL Foto: Instagram/petrpinoondrus

Martina Jindrová zápas na úvod nové sezóny PFL zvládla vítězně

Česká zápasnice Martina Jindrová zahájila svoje vystoupení v PFL nejlepším možným způsobem. Na úvod fight card PFL Regular Season 3 nastoupila proti brazilské UFC veteránce Vanesse Melo a podsaditou soupeřku vůbec k ničemu nepustila. Po zásluze si tak připisuje první výhru na body do tabulky lehké váhy žen.

Martina Jindrová měla prakticky od úvodních vteřin lepší pohyb i celkovou kontrolu v postoji. Jednoznačným cílem Melo bylo dostat zápas co nejrychleji na zem a tam zápas kontrolovat, na tuhle strategii byla ale české fighterka velmi dobře připravená.

V postoji naopak neměla Vanessa Melo příliš co nabídnout, naopak někdejší šampionka K1, Martina Jindrová, v každém kole přesně soupeřku zasahovala, čímž sbírala potřebné body. Velmi dobrou zprávou je navíc skutečnost, že se v zápase neocitla ani jednou v kritické situaci a duel, který možná nebyl pro diváka tolik atraktivní, nakonec zaslouženě dovedla až do vítězného bodového konce.

Při závěrečném vyhlašování tak mohla spolu s trenéry Ondrušem a Knížetem v dresu vedoucího celku fotbalové Fortuna ligy, Viktorie Plzeň a s kovbojským kloboukem na hlavě, oslavit velmi cenné vítězství, které ji zcela jistě dodá novou dávku energie, motivace a sebevědomí do dalšího průběhu sezóny PFL. Další zápas by měla mít Jindrová zhruba za 3-4 měsíce.

Na celý zápas Jindrová vs Melo se podívejte tady (první duel karty).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česká fighterka Martina Jindrová v zápasovém módu

PFL: Vanessa Melo vs. Martina Jindrová livestream zdarma, kurzy

Česká fighterka Martina Jindrová má před sebou první zápas nové sezóny PFL.✔️ Do stále populárnější zámořské organizace se probojovala skrz...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...