Senzace! Česká hvězda hlásí nečekaný návrat do UFC

Páteční večer přinesl pro českou MMA komunitu jednu vynikající zprávu. Do nejprestižnější organizace UFC míří další české želízko. A tamní vody již velmi dobře zná!

Lucie Pudilová oznámila nečekanou zprávu Foto: OKTAGON MMA

Nečekaný comeback: Pudilová UFC návrat oznámila na Instagramu

Nejlepší česká MMA zápasnice všech dob oznámila velkou novinku. Lucie Pudilová se po více než dvou letech strávených v organizaci Oktagon vrací do slavné UFC. V nejlepší světové organizaci si mezi lety 2017-2020 připsala dvě výhry a pět porážek. Předváděla ovšem velmi atraktivní výkony, což ji v kombinaci s posledními výkony vyneslo novou a nutno říci nečekanou UFC smlouvu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

První a dosud jediná Češka v UFC Lucie Pudilová se v poslední době připravuje ve vyhlášeném irském gymu SBG. Tam pod vedením někdejšího kouče Conora McGregora, Johna Cavanagha, udělala velký výkonnostní vzestup. Přesto je její návrat do UFC nepochybně překvapivý. Nestává se totiž často, aby vedení v čele s Danou Whitem znovu sáhlo po bojovnici, kterou dříve propustilo. Lucie Pudilová však dostává druhou šanci ukázat se v nejlepší světové lize MMA.

Pudilová už zná termín i soupeřku pro svůj návrat do UFC. Avšak s ohledem na smluvní podmínky detaily prozatím nezveřejnila. Česká fighterka působila po konci v UFC v česko-slovenské organizaci Oktagon MMA, kde si připsala 5 výher a 1 porážku. Její zápasy patřily vždy k tomu nejlepšímu, co Oktagon v rámci ženského MMA mohl nabídnout.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.