Sivák se znovu představí v Oktagonu, čeká ho dánský žralok

Nejlepší český kickboxer současnosti Václav Sivák se po více než roce opět objeví v organizaci Oktagon MMA. Tentokrát půjde o klasický box proti velmi zajímavému soupeři.

Václav Sivák bude znovu zápasit v organizaci Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Underground: Václav Sivák vyzve v boxu šampiona bantamu

Jednu z největších hvězd česko-slovenské bojové scény uvidí diváci v pražské O2 Areně na galavečeru Oktagon Underground. Vašek Sivák svou parádní disciplínu K1 tentokrát vymění za klasický box, kde ho prověří dánský Jonas Magard. Šampion bantamové váhy organizace Oktagon MMA během svých zápasů jasně ukázal, že i on má v repertoáru nesmírně rychlý a tvrdý box. Bude to ale na hvězdného Bad Boye stačit?

Box - sleduj průběh zápasu zde

Fanoušky milovaný Vašek Sivák je velkou hvězdou bojových sportů u nás a dobře se o jeho kvalitách ví i ve světě. Ostravský rodák dokázal ve svých 22 letech vybojovat nejprestižnější světový titul WAKO PRO, což ho vystřelilo mezi světovou elitu, kam právem patří. Ve své profesionální kariéře dosud nepoznal hořkost porážky (19-0) a nebýt zranění na premiérovém vydání projektu Oktagon Underground v únoru 2021, velmi pravděpodobně by si v pyramidě došel pro celkové vítězství.

Ohlášení jeho nadcházejícího zápasu v organizaci Oktagon MMA je poměrně překvapivé, protože Sivák nedávno zamířil do zahraničí a úspěšně debutoval na turnaji Fair Fight organizace RCC. Lukrativní finanční podmínky ho ale pravděpodobně přiměli se znovu ukázat na domácí půdě.

Soupeřem Siváka bude v klasickém boxu na 4x3min. 21. května 2022 v pražské O2 Areně dánský bojovník Jonas Magard. Šikovný zápasník vybojoval šampionský pás v bantamové váze v duelu s Filipem Mackem a zejména v tomto zápase se prezentoval velmi sebevědomím výkonem v postoji.

Magard už dopředu hlásí, že si na Siváka obrovsky věří, což dělá ze zápasu zajímavou zápletku. Přesto by měl jít do utkání jako mírný favorit Václav Sivák, který sice exceluje hlavně v K1, v klasickém boxu má ale na svém kontě mimo jiné titul šampiona ČR z roku 2020.

Květnový turnaj Oktagon Underground, jehož hlavním tahákem je boxerský duel Vémola vs. Marpo, dostává fantastický zápas a za tento matchmaking zaslouží Oktagon velkou pochvalu. Jak Sivák, tak Magard jsou extrémně hladoví po vítězství, což je zárukou skvělé podívané.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Marpo na tiskové konferenci organizace Real Fight Arena

Marpo Otakar Petřina – box, zápasy, statistiky a životopis

Otakar Petřina alias Marpo je úspěšný český raper a muzikant ✨ se zálibou v bojových sportech 🥊️. Jeho život a kariéru přibližujeme v tomto...

Ondřej Novotný zareagoval na zápas Marpo vs. Škondrič v RFA

Jsme znechucení, reaguje Ondřej Novotný na Marpovy další plány

Rozčarování, zklamání a nepříjemné překvapení. Tyto emoce vyvolalo v Ondřeji Novotném oznámení boxerského zápasu Marpo vs. Škondrič, které...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...