Sivákův soupeř nenavážil. Jak to bude s titulovou bitvou?

Organizace RFA zveřejnila výsledky vážení před sobotním turnajem a titulová bitva je rázem v ohrožení, Sivákův soupeř nenavážil, což plány pro hlavní zápas značně zkomplikovalo.

Zápas Vaška Siváka se komplikuje Foto: RFA

Bude mít Sivák šanci obhájit titul?

Vašek Sivák se nemohl dočkat, až během sobotní titulové bitvy obhájí proti rakousko-čečenskému bojovníkovi svůj titulový pás. Mezi soupeři v posledních dnech probíhal vydatný trash talk, a tak zápas sliboval pořádnou řežbu. Dnes ale Tokhtarov nenavážil, a Sivákova obhajoba titulu se rázem ocitla v ohrožení. Vsaďte si na bojové sporty s bonusem za online registraci ZDE.

Tokhtarovi se nepodařilo navážit o celé dva kilogramy (68 Kg) a o další shazování se už pokoušet nechce. Další osud hlavního zápasu tedy visí na rozhodnutí Václava Siváka, zda bude mít i tak zájem se s Tokhtarovem utkat. Rakousko-čečenský zápasník se tak ale už automaticky připravil o titulový pás. I kdyby se mu podařilo během zítřejšího zápasu nad Sivákem zvítězit, pás nezíská.

Organizace RFA zveřejnila vyjádření, že v tuhle chvíli jsou ve hře tři možnosti:

  • Zápas se uskuteční, ale titul bude moct obhájit jen Vašek Sivák
  • Zápas bude klasifikován jako superfight, nikoli jako titulový
  • Václav Sivák se rozhodne odstoupit

Stejně tak limit nesplnila Amina Mukhamed, která navážila o 200 g víc, její soupeřka se však rozhodla přesto zápas přijmout.

Box - sleduj průběh zápasu zde

A to není jediný zádrhel, který turnaj RFA 10 provází. Součástí karty byl také zápas v těžké váze Williams vs. Pekárek, ten byli však organizátoři nuceni zrušit kvůli zdravotním komplikacím Danyho Williamse.

Uvidíme tedy, jak se k celé situaci postaví Václav Sivák, v jaké podobě nakonec turnaj RFA 10 proběhne a zda už je řada nešťastných událostí u konce, nebo jestli budou turnaj provázet další komplikace.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rytmus se chystá na svůj další boxerský zápas

Fight Night Challenge 4: Rytmus vs. Monster datum, program, kurzy

V pořadí 4. boxerský galavečer organizace Fight Night Challenge se nezadržitelně blíží. Veškeré informace 🔍 a návod na livestream se...

Attilu Végha čeká v sobotu zápas v boxu

FNC 4: Attila Végh vs. Eric Spicely box - analýza, tip a kurzy

Legendární Attila Végh 💎 se už v sobotu opět postaví do boxerského ringu. Kde se na zápas podívat živě online a na co si vsadit? Radu...

Petr Monster Kníže

Kníže se drsně opírá do Rytmuse. Co si o svém soupeři myslí?

V sobotu budou všichni fanoušci bojových sportů sledovat turnaj v čele s hlavním zápasem Rytmus vs. Kníže. A co si Monster myslí o svém...