Sobotní nálož Netů u Tipsportu: ukažte své znalosti v MMA soutěži

Sobota 23. července se nese ve znamení hned několika MMA turnajů. Sázková kancelář Tipsport připravila skvělou soutěž dohromady o 650 000 Netů.

MMA soutěž u Tipsportu Foto: Tipsport

Tipujte zápasy turnajů Oktagon, RFA a UFC zdarma u Tipsportu a Chance

Víkend ve znamení bojových sportů je tady! V soutěži u Tipsportu můžete ukázat svůj cit pro MMA a nastudované informace. V rámci turnajů organizací Oktagon, RFA a UFC se tipují vítězové zápasů a zda bude duel ukončen na body. Do tipovací soutěže se na webu, či v aplikaci mohou zapojit pouze registrovaní uživatelé, proto klikněte ZDE a vytvořte si účet online během několika minut

Co potřebujete vědět pro účast v soutěži

Příležitost zabojovat v sobotu 23. července o tisíce Netů najdete po přihlášení ke svému účtu v záložce „Soutěže“. V mobilní Tipsport aplikaci je to sekce „Můžu hrát“. Zápasy se tipují ve 3 hracích kolech. Jde o utkání následujících galavečerů:

Tipuje se vždy vítěz zápasu, a jestli daný souboj bude ukončen na body. Všechny zápasy se uskuteční během soboty a neděle a to v rozmezí několika hodin. V ideálním případě tedy rovnou natipujte všechny zápasy, ať můžete usilovat o maximální možnou výši odměny. V každém hracím kole Oktagon / RFA / UFC musíte vyplnit všechny příležitosti a zároveň je povinností využít jednoho žolíka. Pokud k některému zápasu z jakéhokoliv důvodu nakonec nedojde „započítá se“ za 0 bodů.

Všechny zápasy můžete sledovat na Tipsport TV, což je v kombinaci s tipovací soutěží skvělá možnost, jak se bavit u domácího i světového MMA. Navíc na vás čekají skutečně lákavé odměny! Pro vítěze je připraveno 50 000 Netů. Dohromady dosáhne na odměny 3 000 soutěžících podle konečného žebříčku. V případě bodové rovnosti rozhoduje o rozdělení bodů dřívější odeslání tipů, proto neváhejte a zkuste své štěstí. Soutěž probíhá i u Chance. Držíme vám palce!

Sledujte Oktagon 34 na Štvanici živě na Tipsport TV

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Lajoš Klein má před sebou další zápas v UFC

UFC Fight Night Londýn: Jones vs. Klein - kurzy, analýza a tip

Turnaj UFC Fight Night se po 4 měsících znovu koná v Londýně⭐. Na ostře sledované kartě se představí i Slovák Ľudovít Klein. Podrobnosti...