Šok na FNC 3 v Brně! Cverna padl s o 50 kilo lehčím soupeřem

Boxerský galavečer Fight Night Challenge napsal v Brně zajímavé příběhy. O nečekanou senzaci se postaral Michal Zátorský, který k ničemu nepustil Alexandera Cvernu a zkušeně ho vybodoval. Další KO do sbírky si připsal rapper Frayer Flexking v duelu s rivalem Baronem.

Alex Cverna neprožil na Fight Night Challenge 3 dobrý večer Foto: Instagram/limitlessbrand_eu

Michal Zátorský vyzrál na Alexe Cvernu a porazil ho na body, Flexking knokautoval Barona

Organizace Fight Night Challenge pod vedením Attily Végha má za sebou v pořadí třetí boxerský galavečer. Ještě, než celý turnaj vůbec odstartoval, potýkali se organizátoři s nefunkčním PPV streamem, což logicky vyvolalo na sociálních sítích obrovskou vlnu nevole.

Tento problém nakonec způsobil, že byl začátek Fight Night Challenge 3 pozdržen o hodinu a půl a z původní domény byl stream přesunut na oktagon.tv. Ředitel FNC Attila Végh ovšem deklaroval, že všichni, kdo zakoupili nefunkční stream, budou odškodněni v plné výši.

Pojďme však po stopách sportovních výkonů. Svůj den neměli v rámci early prelims bratři Zoldové, kteří shodně padli na body. Nutno ale dodat, že jejich zápasy patřily k tomu nejlepšímu, co se boxerské stránky týká.

Obrovské překvapení, minimálně z pohledu sázkových kurzů, přišlo v utkání Cverna vs. Zátorský. 12násobný slovenský šampion v boxu, Michal Zátorský, nastavil spolu se svým týmem výbornou taktiku a velkému favoritovi Cvernovi prakticky nic nedovolil. Díky tomu se mohl radovat z jednoznačného vítězství 3:0 na body.

Alex Cverna na pozápasové tiskové konferenci přiznal, že mu tento zápas absolutně nevyšel a vůbec nic mu ne atypického soupeře nefungovalo. Zároveň ale zdůraznil, že této zkušenosti nelituje.

Frayer Flexking vyhrál podruhé ve FIght Night Challenge, Barona poslal k zemi ve druhém kole

V hlavním předzápase večera úřadoval kontroverzní rapper Frayer Flexking, který knokautoval Barona na začátku druhého kola přesně mířeným zvedákem. Zápasu předcházel velmi výživný osobní trashtalk, a tak ještě více, než samotný výsledek překvapil fakt, že "válečná sekera" byla po konci utkání mezi oběma soky definitivně zakopána a překvapivě došlo i ke vzájemnému vyjádření respektu.

sipka Výsledky a průběh všech utkání najdete ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek změří síly v boxu s Gáborem Borárosem

Oktagon 38: Mikulášek vs. Boráros kurzy, analýza a tip

Na turnaji Oktagon 38 dojde na boxerský souboj dvou velkých bouřliváků. Baba Jaga si brousí zuby na Gábora Borárosa a tento zápas je jedním...