Souboj neporažených: Vašek Sivák zabojuje o titul RCC

Světová postojářská hvězda Vašek Sivák vyhlíží další titulovou bitvu. Tentokrát změří síly s bojovníkem, který stejně jako on, nikdy nezakusil porážku.

Vašek Sivák má před sebou další titulovou výzvu Foto: RFA

Václav Sivák půjde o titul RCC

Před Vaškem Sivákem podle nejnovějších informací vyvstala pořádně těžká zkouška. 18. února by se měl v Rusku utkat o titul organizace RCC ve váze do 66 kg s úřadujícím šampionem Kiamranem Nabatim. Ten se pyšní profesionální bilancí 15-0 a už několik let v řadě sbírá jeden titul za druhým.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Vašek Sivák se utká o titul RCC jako teprve třetí bojovník z cz/sk scény. Před ním se o velice cenný pás neúspěšně ucházeli Milan Minči Paleš a Michael Krčmář. Kiamran Nabati se může pochlubit obrovskými zkušenostmi i mezi amatéry, kde absolvoval více než 200 zápasů a stejně jako Vašek získal titul mistra světa WAKO.

Pro Siváka půjde o nejtěžší test jeho dosavadní kariéry. Titulová bitva na 5 kol se uskuteční na turnaji RCC Fair Fight 20 a my dění kolem zápasu bude pozorně sledovat. Sledujte nás na instagramu ZDE.

Badboy Sivák si naposledy poradil na turnaji RFA 7 s Patrikem Záděrou a ukořistil titul ve váze do 66 kilogramů. Nyní ho však čeká soupeř naprosto odlišných kvalit. Sivák v přípravě na toto utkání mimo jiné absolvuje kemp v Holandsku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Sivák se stal prvním šampionem RFA

Elitní postojáři si jdou po krku, za zápas chtějí miliony

Na české bojové scéně se schyluje k nevídané postojářské bitvě. Organizace RFA si mne ruce a slibuje, že vytoužený souboj bad boyů doručí...