Soutěž o podepsané Vémolice začíná už v pátek!

Soutěžte zdarma na našem Facebooku a Instagramu už od pátku 11. června o podepsané a zcela vyprodané láhve Vémolice od Karlose Vémoly.

Soutěž o podepsané Vémolice už tento pátek Foto: Video FightLive

Soutěž o podepsané Vémolice začíná už tento pátek!

Vyprodaná limitovaná Vémolice Karlose Vémoly a navíc s vlastnoručním podpisem? Přesně o tuto cenu můžete zdarma soutěžit už v pátek 11. června. Aby vám nic neuniklo, tak dejte follow na naše sociální sítě Facebook a Instagram. Soutěže totiž budou rovnou dvě, takže sledováním obou našich stránek můžete zvýšit svou šanci na výhru!

Vémolice je višňovice, která byla vyrobená pouze z českých višní. Vzniklo pouze 2000 číslovaných kusů, na které byly použity všechny višně z České republiky. Než se vyprodala prodávala se jedna láhev za cenu 1499 Kč. Nyní je ovšem nedostupná, žádná další várka už nebude a lahve do soutěže nám podepsal sám Karlos Vémola. Tohle je zkrátka exkluzivní a cenný sběratelský předmět!

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.