Soutěž s Fortunou o 100 PPV kódů na Clash of the Stars

Sázková kancelář Fortuna si připravila báječnou soutěž o 100 PPV kódů na sobotní turnaj Clash of the Stars 3. Podmínky jsou velmi jednoduché. Jak se zapojíte?

Parádní Fortuna soutěž o PPV kódy na Clash of the Stars 3 Foto: Fortuna

Fortuna soutěž o PPV na Clash of the Stars 3

Galavečer Clash of the Stars 3 přitahuje obrovskou pozornost a vy to celé můžete vidět zdarma. Fortuna si pro nové i stávající hráče připravila soutěž o 100 pay-per-view kódů, neboli přístupů ke sledování online livestreamu. Podmínky jsou velmi jednoduché a po jejich splnění už potřebujete mít jen trochu toho pověstného štěstí.

Jak se zapojit do soutěže?

  • Nejdříve si založte herní konto u Fortuny ZDE pohodlně online
  • Soutěž o PPV kódy probíhá od pondělí 24. 10. do středy 26. 10. 2022
  • Ve zmíněném čase si vložte na herní účet minimálně 500 Kč s promokódem CLASH
  • 27. října Fortuna vylosuje 100 výherců
  • 28. října budou šťastlivcům rozeslány PPV kódy pomocí SMS
  • Kód následně uplatníte přímo na webu clashofthestars.tv a v sobotu můžete sledovat livestream

Turnaj Clash of the Stars nabídne několik zápasů influencerů v kleci pod různými pravidly. O bizár a neuvěřitelné momenty rozhodně nebude nouze, stejně jako o vypjaté momenty a velké emoce. Tento nevšední mix je zárukou ohromné sledovanosti a zábavy. O tom svědčí i fakt, že galavečer je dlouho dopředu beznadějně vyprodaný.

Zajímavým srovnáním bude například bitva hromotluků Benda vs. Kotlár. Oba ranaři dají uprostřed klece dohromady více než čtvrt tuny, což bude zátěžová zkouška jak pro samotnou konstrukci, tak i techniky, kteří ji stavěli. U toho zkrátka nemůžete chybět a soutěž s Fortunou přímo vybízí zkusit své štěstí ve slosování. Kompletní znění podmínek najdete zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...