Spouštíme diskuzní skupinu na Facebooku. Přidejte se k nám!

V bojových sportech se každý den něco děje. Stále je o čem mluvit, debatovat a spekulovat. Pojďme si navzájem sdílet informace v nové facebookové skupině z dílny FightLive.cz.

MMA rukavice Foto: Pixabay

Diskuze, názory, postřehy, informace: nová Facebook skupina o MMA a bojových sportech

Rádi bychom vám touto cestou dali na vědomí, že jsme založili skupinu na Facebooku s názvem FightLive – Diskuze o MMA a bojových sportech. Zde chceme vybudovat aktivní diskuzní fórum a postupně rozšiřovat fanouškovskou základnu ve jménu hesla více hlav víc ví a více očí více vidí.

sipka Přidejte se ke komunitě fanoušků bojových sportů ZDE

Cílem je, aby každý fanoušek mohl vyjádřit svůj názor a podělit se s ostatními o svoje postřehy. Tímto způsobem se můžeme navzájem informovat o nejrůznějších zákulisních detailech a celkově všeho, co se týká bojových sportů na domácí i zahraniční scéně.

Hlavním „gró“ bojových sportů je vzájemný respekt a tolerance. Tyto hodnoty chceme dodržovat i v nové skupině, tak aby se zde každý cítil dobře a rád se sem vracel. I negativní či nesouhlasný názor se dá vyjádřit v rámci slušnosti. Případný argumentační trashtalk bez sprostých slov a nadávek je v rámci mezí samozřejmě povolen. Pozvěte své přátelé, známé či rodinu a pojďme společně debatovat.

Zásady facebookové skupiny:

  • Nepoužívat vulgarismy a nadávky
  • Nepoužívat extrémistické a jinak nevhodné materiály (obrázky, videa, texty)

Kde nás také najdete:

box Foto: Pixabay

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Sociální síť Instagram je pro bojovníky důležitá

Žebříček TOP 15 nejsledovanějších Instagramů českých bojovníků

Sociální sítě dnes k bojovým sportům neodmyslitelně patří. Kdo z českých bojovníků z nich dokáže vytěžit nejvíce a má největší sledovanost...

Kazma by se v budoucnu mohl představit v ostrém zápase

Výzva je na stole! Schyluje se k mega duelu těžkých vah YouTube

Tenhle souboj by velmi pravděpodobně zbořil rekordy sledovanosti. A přitom nejde o žádné scifi, ale možný scénář. Na poli influencerů se...