Staronová vášeň Piráta Krištofiče vás překvapí. Čemu holduje?

Samuel Pirát Krištofič si svou hravou povahu přenesl na nové bojiště. Jedna z hlavních tváří organizace Oktagon „oprášila“ dávné hobby a plánuje se v něm zlepšovat. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Samuel Pirát Krištofič Foto: Facebook/Rebuy Stars (SK)

Samuel Pirát Krištofič zkouší štěstí v kartách, oblíbil si poker

Známý slovenský bouřlivák Pirát Krištofič se kromě bojových sportů věnuje i několika zajímavým aktivitám. Kromě toho, že je náruživým milovníkem chladné vody či sportovních sázek, tu a tam usedne i za pokerové stoly. V době, kdy léčí pochroumanou ruku z posledního zápasu, má tak o zábavu postaráno.

Karetní hra poker patří mezi oblíbené zpestření vrcholových sportovců. Pro příklady nemusíme chodit daleko. V minulosti si tuto populární hru vyzkoušel přímo v casinu Gábor Boráros, nebo promotéři Ondřej Novotný s Pavolem Nerudou. O napětí i adrenalin tu rozhodně není nouze, na což zápasníci a lidé z prostředí bojových sportů samozřejmě slyší a ideálně to zapadá do jejich myšlenkových vzorců.

Karlos Vémola je dokonce ambasadorem výukového a zpravodajského portálu PokerArena.cz, který položil základy jeho pokerovým dovednostem. Kdy a kde se pravidla učil Pirát není známo, jisté ale je, že se jeho turnajové pokerové začátky datují minimálně okolo roku 2015.

V současné době se Samuel Krištofič k turnajové struktuře podruhé v krátkém čase vrátil a v rámci turnaje v Card Casinu Bratislava s garancí 10 000 EUR dokonce v neděli 27. listopadu dokráčel až na pěkné 9. místo. Uvidíme, zda se mu v budoucnu podaří posunout pomyslnou laťku o něco výše.

Jak už jsme naznačili v úvodu článku, Samuel Krištofič se zajímá o nejrůznější odvětví. Už poměrně dlouho se věnuje otužování a skrze sociální sítě na toto téma šíří osvětu. Nejvýraznější úspěchy ale posbíral v MMA, kde relativně nedávno držel titul střední váhy organizace Oktagon. Únorovou porážku od Patrika Kincla v říjnu odčinil vítězstvím na body s nebezpečným Zdeňkem Polívkou.

Není žádným tajemstvím, že Samuel Krištofič aktuálně prahne po dvou velkých výzvách. Tou první je odložený souboj s Karlosem Vémolou. V delším časovém horizontu by si pak rád vyzkoušel angažmá v některé z předních zahraničních organizací.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Pirát by si v budoucnu rád odskočil za novými zkušenostmi

Pirát si myslí na Bellator. Mám to v hlavě, přiznává

Samuela Krištofiče, alias Piráta čeká na konci roku největší zápas dosavadní kariéry. Jeho myšlenky a smělé plány však sahají mnohem dále.