Šťastný nový rok 2021 přeje FightLive

Šťastný nový rok 2021 Foto: Pixabay

Mnoho úspěchů a pevné zdraví vám přeje FightLive

Rok 2020 neprobíhal úplně hladce a všechny sportovní události, včetně těch bojových, byly zasaženy celosvětovou situací s koronavirem. Nezbývá než popřát ať je nový rok 2021 lepší než ten minulý. S trochou štěstí bychom se totiž mohli opět dočkat turnajů s diváky.

V roce 2021 očekáváme i nadále vzrůstající oblibu bojových sportů v Česku, na Slovensku i v celém světě. Domácí MMA scénu bude i nadále těšit organizace Oktagon, která si připravila první turnaj už na konec ledna. Zapomínat nesmíme ale ani na menší galavečery, jako je například I Am Fighter, nebo Noc Válečníků.

Rok 2021 bude rovněž patřit i boxu. Kromě několika domluvených exhibicí jako například bitva Mayweather vs. Paul, bychom se měli dočkat i souboje století v těžké váze. Anthony Joshua totiž změří síly s Tysonem Furym. Vítěz by se pak stal jednoznačným držitelem všech titulů, což by se stalo poprvé od roku 1999.

Redakce FightLive vám přeje mnoho úspěchů v roce 2021 a hlavně hodně zdraví.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.