Střet terminátorů se blíží. Vémola poslal Pützovi jasný vzkaz

Dva stroje proti sobě o pás polotěžké váhy. Takový scénář se rýsuje pro Karlose Vémolu a Stephana Pütze. Tím spíš, když KTV přes sociální sítě popíchl německého soka. Bude tento trashtalk gradovat?

Karlos Vémola posílá Pützovi jasný vzkaz Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola reaguje na výhru Stephana Pütze a nabízí svůj plán

Bitva o přízvisko Terminátor se zase o něco přiblížila. Stephan T-800 Pütz v nedávné krvavé válce porazil na body Miloše Petráška a je jasným titulovým vyzyvatelem polotěžké váhy číslo jedna. Jeho výkon nenechal chladným Karlose Vémolu, který mu poblahopřál a zároveň německou legendu popíchl. A řeč přišla i na třaskavé téma chovu zvířat…

Přestože má před sebou Karlos Vémola prosincový duel o titul střední váhy s Patrikem Kinclem, současně pracuje i na dalších zápasech. Po jeho posledním vzkazu na adresu Stephana Pütze bychom tento hodně zajímavý souboj dvou legend mohli v nejbližší době skutečně dostat.

"Ahoj Stephane, gratuluju Ti ke tvému výkonu a  vítězství nad mým kolegou z gymu Milošem Petráškem. Stejně tak ti gratuluji k žádosti o roku tvé nastávající ženy. Dobrá práce. Já ale moc dobře vím, co chceš. Je to můj pás polotěžké váhy. Teď mě čeká zápas s Kinclem, ale potom si to o něj můžeme klidně rozdat.

Varuji tě, aby sis nebral do úst moje lvy, krokodýly a všechna zvířata. Já vím, že chceš být jako já. Pravý terminátor jsem tu ale jenom já. Jsem na tebe nachystaný a ty budeš další na řadě", uzavřel svůj video vzkaz Karlos Vémola.

Okolo proběhnuvšího turnaje Oktagon 36 ve Frankfurtu si oba terminátoři navzájem vyměnili pár ostrých slov. Pütz se opřel především do způsobu chovu zvířat a požaduje, aby po jeho výhře byly propuštěny. Vémolovi zase dlouhodobě vadí, že si Pütz nechá říkat terminátor, přitom jediný, komu tato přezdívka náleží, jen o sám. Pütze také vyzval, aby dostál svým slovům a bojoval o celou výši výplaty.

Na to, jak tento spor dopadne, si budeme muset počkat, protože konečné slovo bude mít samozřejmě Ondřej Novotný, coby promotér Oktagonu. Pro první polovinu roku 2023 je ovšem zaděláno na další velký příběh a zápas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...