„Štvanice letos bude!“ potvrdil Ondřej Novotný

Organizace Oktagon vytáhla na pátečním oficiálním vážení velké eso z rukávu. Tím je potvrzený turnaj pod otevřeným nebem Oktagon 26, který se uskuteční na ikonické pražské Štvanici. Informace o prodeji lístků najdeš v tomto článku.

Ondřej Novotný na turnaji Oktagon 13 na Štvanici v roce 2019 Foto: Instagram/ondrejnovotny

Nejkrásnější turnaj roku Oktagon 26 na Štvanici s diváky na místě je naplánován na 24. 7. 2021!

Odvážný plán ve stále nejisté době. Přesně tím je ale organizace Oktagon známá a nebojí se velkých výzev. Turnaj na pražské Štvanice patří mezi „srdcovky“ a i pro letošní rok se chystá obrovská show s fantastickými zápasy. A datum? Poslední červencová sobota 24. 7. 2021!

Promotér Ondřej Novotný vypnul telefon a na pár dní se uzavřel do své bubliny, aby vymyslel způsob, jak dostat na legendární turnaj diváky. A ve spolupráci se společností Ticketportal to společně upekli následovně. Nyní již probíhá prodej lístků prostřednictvím placené verze aplikace Oktagon. V pátek 1. května od 18:00 bude prodej spuštěn pro všechny.

V momentě nákupu vstupenek zároveň uvidíš, v jakém procentu kapacity daného sektoru se nacházíš. Pakliže kvůli epidemiologické situaci v Česku nastanou jakékoliv restrikce spojené s omezením kapacity, v tu chvíli každý majitel vstupenky ví, jak na tom je, a zda se na galavečer nakonec dostane. V opačném případě budou peníze ihned vráceny zpět.

Získá Terminátor zpět titul?

Na turnaji se s vysokou pravděpodobností představí i Karlos „Terminátor“ Vémola, aby si vybojoval zpět svůj titul střední váhy. Sám Novotný prohlásil, že jako fanoušek by na tomto turnaji rozhodně chtěl být, takže se můžeme těšit, jaké zápasy budou postupně odtajňovány. Přidanou hodnotou letního turnaje na Štvanici je samozřejmě elektrizující atmosféra s parádními sportovními výkony i všudypřítomnými míchanými drinky. Tady prostě nesmíš chybět!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Juráček po výhře nad Borárosem, Zdroj OKTAGON MMA

TOP 9 největších talentů organizace Oktagon

Jsou mladí, draví a hodně ambiciozní☝. V tomto článku jsme zaostřili mířidla 🔎 na mladé bojovníky organizace Oktagon, kteří mají podle nás...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Petr Kníže bude bojovat na Oktagonu 23

Oktagon 23: Monster vs. Fusi informace, datum a program

Galavečer Oktagon 23 🧡 s hlavním zápasem Kníže vs. Fusi proběhne už 1.5. 2021 od 18:00. 🧨 Na skvěle obsazeném turnaji budou bojovat i...