Štvanice se rýsuje dost slibně. Oktagon hlásí další zvučná jména

Letní akce Oktagonu na Štvanici nabírá čím dál ostřejší obrysy a už teď je jasné, že nuda to rozhodně nebude. Na seznamu zápasníků se objevuje jedno zajímavé jméno za druhým.

Vladimír Lengál Foto: OKTAGON MMA

Páteční Štvanice hlásí další zápasníky

Oktagon překvapil už tím, že se rozhodl z letní Štvanice udělat dvoudenní záležitost. Chvilku se zdálo, že se jmény jako Keita, Vémola, Buchinger nebo Sanikidze na kartě sobotního večera, dopadne akce podobně jako letní hudební festivaly a páteční zápasy budou fungovat spíše jako předvoj hlavnímu sobotnímu programu.

➤ Získejte bonus na sázení za registraci ZDE

Čím více se však odkrývá seznam pátečních bojovníků, tím více je jasné, že páteční zápasy budou srovnatelně zajímavé jako ty sobotní. Už teď víme, že turnaj budou otvírat zápasníci jako dánský žralok Jonas Magard, Václav Mikulášek nebo Samuel Pirát Krištofič.

Teď se však na kartě objevila další dvě jména, která dodají pátečnímu dění lesk. Na Štvanici se po nějaké době znovu představí Vladimír Lengál, kterého jsme naposledy viděli vítězit v Mnichově, kde ukončil TKO oktagonského nováčka Cema Kuyumcuoglu.

Ani jeho protivník není žádný nováček a každý fanoušek Oktagonu si jistě nenechá tenhle duel ujít, protože už nás na něj jednou organizace namlsala. Tento zápas se měl odehrát právě v rámci mnichovského Oktagonu 39. Každý věrný divák už teď jistě pochopil, že proti Vladimírovi na Štvanici nastoupí Michael Deiga-Scheck, kterého v únoru do zápasu s Lengálem nepustily zdravotní komplikace.

„Velmi zajímavý souboj, který může přinést všechno! Nejkrásnější turnaj roku Štvanice Special v PÁTEK 28. 7,“ oznámil Oktagon na instagramu. „12 zápasů v boxu, kickboxu i MMA a 11 výher včetně KO Ryšavého – to vše Lengál stihl za rok 2022. Je mistr ČR v boxu a kickboxu, mezinárodní šampion WKF a šampion Evropy WKU. Teď je jeho prioritou MMA a titul OKTAGONu,“ připomněla organizace Lengálovy úspěchy.

„Scheck se do paměti vryl na OKTAGONu 31, kam přijel jako trenér a odjížděl jako zápasník,“ napsal Oktagon o Scheckovi, který se právě tímhle zapsal do paměti fanoušků. Původně byl totiž především trenérem, a protože jeho svěřenkyně na jednom z turnajů nenavážila, rozhodl se bez jakékoli přípravy nahradit její zápas, aby se fanoušci měli na co dívat. Pikantní na tom byl fakt, že Radka Roušala, který proti němu nastoupil, porazil.

Už fakt, že jde o již jednou odložený zápas, z duelu dělá velmi žádanou podívanou a vzhledem k úspěchům obou zápasníků je jasné, že se máme opravdu na co těšit.

Připomeňte si Lengálův poslední zápas s Cemem Kuyumcuoglu, který v mnichovském Oktagonu 39 nahradil Deigu-Schecka:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola vyhlíží další výzvu

Vémola vyměnil odpočinek za další výzvu! Letošní Štvanice se rýsuje vskutku parádně

Odpočívat se nebude. Karlos Terminátor Vémola si hodlá napravit reputaci dříve, než mnozí fanoušci čekali. Návrat Terminátora do klece...

Atmosféra na Štvanici je vždy speciální

Nečekaný přídavek. Oktagon letos na Štvanici naservíruje dvojitou porci zápasů

Organizace Oktagon MMA přišla s nečekaným oznámením. Fanoušci se uprostřed horkého léta dočkají pořádné nálože MMA zápasů a velkolepé show....

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...