Tadeáš Kuběnka dštil oheň a síru tak, že zbledl i Le Sy

Pátému turnaji Clash of the Stars předchází jako už tradičně B4THECLASH, a tentokrát si do vlasů vjížděli Tadeáš Kuběnka a Daaanek. Z jejich slovní přestřelky zbledl i samotný promotér Le Sy.

Tadeáš Kuběnka nadával jak špaček Foto: Youtube/Clash of the Stars

Z Tadeáše Kuběnky a Daaanka čišela na B4THECLASH nenávist

Do pátého turnaje Clash of the Stars už zbývá méně než měsíc a bojovníci se postupně potkávají u jednoho stolu v B4THECLASH. Někdy jde o pohodový rozhovor, který je občas okořeněný o pár peprných slov, jindy se zdá, že si to soupeři rozdají už před turnajem. Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita.

Do zápasu jdou obvykle protivníci, kteří se hašteří na sociálních sítích a chtějí si to „vyříkat“ z očí do očí v kleci, a proto mezi nimi panuje přirozená nevraživost. Podobně je to i mezi influencery Tadeášem Kuběnkou, známého z reality show Like House, a Daaankem, mezi nimiž to řádně vřelo už na tiskové konferenci.

Kuběnka s Daaankem si vyčetli i nos mezi očima, včetně bývalých partnerů a napíchaných rtů. Stejně tak jako na tiskovce i tentokrát se dohadovali, jak jejich spor vlastně začal: „Udělal video, že já a Denisa fetujeme kokain a že jsme špíny,“ stěžoval si například Tadeáš. „Meleš h***a a meleš úplný s***y,“ pustil se pak do Dana, když se snažil obhájit.

Daaanek měl během B4THECLASH oporu v další účastnici pátého trunaje Satnady, kterou čeká souboj s ostřílenou bojovnicí a účastnicí mnoha reality shows jako třeba Survivor Hankou Gelnarovou, kterou už jsme mohli vidět v Clash of the Stars 3. Mezi děvčaty však není ani zdaleka tolik horké krve jako mezi Kuběnkou a Daaankem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Během telefonátů diváků zavládl na moment mezi kluky mír. Jeden telefonující se ptal na „kauzu s vařečkou“, tedy omylem uniklé Danovo video, které dle jeho slov někdo ukradl a rozšířil, načež Tadeáš projevil se soupeřem soucit a prohlásil, že mu to přijde přes čáru.

Podobně Dan sympatizoval s Kuběnkou, když Tadeáš popisoval, jak se do něj údajně ve fitku pustili kamarádi zápasníka Lea Brichty, točící se kolem podcastu Brichtalk.

Tadeáš se ale úplně nejvíc rozohnil, když se do něj opřel jeden volající. Kuběnka ho ve finále nenechal ani domluvit a doslova ho vyřval z vysílání. „Le Sy vypni ho už!“ řekl nakonec. „Ještě že je to naživo, jinak by se to muselo pořád pípat,“ zaznělo po nekonečné sprše pořádně peprných slov.

Tadeáš s Danem si překvapivě během následujícího staredownu oči nevyškrábali, vypadá to, že si to šetří na červnový zápas, který bude zřejmě leccos, ale rozhodně ne nuda.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kluk s kamením byl v ráži

Kluk s kamením rozpoutal hotové peklo, zasahovat musela ochranka

V úterním díle B4THECLASH bylo zase pořádně rušno. Tentokrát se o výstřední momenty staral především Ondřej Untermüller, alias Kluk s...

Tadeáš Veselý a Tadeáš Růžička byli na staredownu plní emocí

Tiskovka plná nenávisti, Clash of The Stars oznámila zápasy

Organizace Clash of the Stars na pondělní tiskové konferenci oznámila detaily nadcházejícího pátého turnaje s podtitulem Clash of the Stars...