Tak přece! Dalším soupeřem Lajoše Kleina bude Ilia Topuria

Období podpisů pokračuje. Svůj druhý oficiální duel v UFC oznámil i slovenský fighter Ludovíť Klein. Navzdory úvodnímu neúspěšnému oťukávání mu na bitvu kývl španělsko-gruzinský toreador Ilia Topuria.

Ľudovít Klein má před sebou další zápas v UFC Foto: Instagram/lajosko.klein

UFC výzva číslo 2: Lajoš Klein vyzve 8. května neporaženého Topuriu

Květen 2021 bude pro česko-slovenského fanouška skutečně plodným měsícem. Po Dvořákovi s Procházkou se v tomto období, konkrétně 8. 5. 2021, vrátí do klece také Lajoš Klein. Na úvodní výzvy Ilia Topuria reagoval s posměchem. Nyní je vše oficiální. Využij fantastický bonus u Fortuny ZDE za pohodlnou online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

"Mr. Highlight" už má datum a soupeře pro svůj druhý zápas ve slavné MMA organizaci UFC. Samotnému oficiálnímu oznámení duelu s Iliou Topuriou předcházela pikantní estráda. O co šlo?

Lajoš Klein na Instagramu nadhodil svému potencionálnímu soupeři jejich možný vzájemný fight, načež Topuria reagoval dost ironicky a vysloužil si za to smršť negativních zpráv od česko-slovenských fanoušků. Trashtalk mezi oběma kohouty ale pokračoval dál a oba si vzájemně vyměnili několik pikantních slov. V tuto chvíli je ale jisté, že si to budou moci „vyříkat“ přimo v kleci!

POTVRZENO Ľudovít Klein (17-2) vs. Ilia Topuria (10-0)

Lajoš má za sebou povedenou premiéru, když i přes problémy s váhou knockoutoval v září Shane Younga z Nového Zélandu. Jeho tvrdý head kick dost možná cítí Novozélanďan po raním probuzení ještě dnes.

Ilia "El Matador" Topuria má za sebou 2 vízězné zápasy v UFC, ve kterých nejprve porazil Youssefa Zalala a začátkem prosince 2020 vyprovodil v prvním kole Damona Jacksona. Neporažený Španěl s gruzínskými kořeny stojí na prahu elitní TOP 15 pérové váhy a jeho sebevědomí je proklatě vysoko. Věřme, že ho zpět na zem vrátí právě Lajoško, který se dlouhodobě udržuje ve výborné formě a v SFG trénuje s absolutní špičkou mezi MMA bojovníky CZ/SK scény.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lajoš Klein je známý svými brutálními kopy

Ľudovít Lajoš Klein - profil a zápasy MMA bojovníka

Ľudovít Klein 🧨 je zápasník MMA, který jako první Slovák v historii podepsal smlouvu se slavnou UFC.⚡ Ve své premiéře v nejprestižnější...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...