Tak přece! Tereza Bledá má v kapse UFC smlouvu

Česko slaví druhou zástupkyni něžného pohlaví v nejlepší světové MMA organizaci. Neporažená Tereza Bledá si smlouvu vysloužila fantastickými výkony a mezi elitou bude patřit k nejmladším bojovnicím. Podrobnosti v článku.

Tereza Bledá podepsala s UFC Foto: Jakub Stadler / MAFRA / Profimedia

Tereza Bledá podepsala smlouvu s UFC

Všechno zlé je pro něco dobré. Přesně tohle rčení musí mít v hlavě Tereza Bledá, pro kterou byly poslední týdny jako na horské dráze. Nejprve zvládla vítězně svoje vystoupení v Dana White’s Contender Series, aby si následně vyslechla krutý verdikt Dany Whitea, že má ještě na UFC čas.

Prezidenta slavné organizace její výkon dostatečně nepřesvědčil. Pouhý den poté přišla nečekaná nabídka zápasu na short notice. Bohužel však šlo o vyšší váhovou kategorii, a tak to spolu s týmem odmítla. Teď má ale přeci jen důvod k radosti.

Tereza Bledá (6-0) v úterý večer oznámila podpis smlouvy s organizací UFC nejméně na 4 zápasy. Už zná i jméno soupeřky, dějiště i termín, to však bude z její strany teprve oznámeno až poté, co s informací vyjde ven sama UFC.

sipka Aktualizováno: soupeřkou Terezy Bledé by měla být 19. listopadu Natalia Silva (zdroj: MMA novinář Marcel Dorff)

Vítězství na body proti Brazilce Nayře Arnault Maii Correii v rámci DWCS ji před měsícem vytoužený kontrakt sice nepřihrálo, nakonec to ale přeci jen vyšlo. A to dřív, než v co doufala sama Bledá. V posledních dnech se totiž usilovně jednalo o její titulové obhajobě pásu pod organizací Oktagon MMA. Další kroky však přeci jen povedou za oceán.

Česko má tak po Lucii Pudilové teprve druhou zápasnici v UFC. Tereza Bledá má našlápnuto k opravdu velké kariéře. Ve 20 letech dosud nepoznala hořkost porážky a díky její komplexnosti, tréninkové morálce a talentu je jí předpovídána velká budoucnost. Nyní má šanci ukázat se před celým světem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tereza Bledá má před sebou důležitý zápas o smlouvu s UFC

Contender Series: Bledá vs. Maia datum, kurzy, analýza, tip

Neporažená Tereza Bledá jde do boje o smlouvu s UFC ⚡. V Dana White’s Contender Series se v noci z úterý na středu pobije s nebezpečnou...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Trenér André Reinders

André Reinders - životopis a profil MMA trenéra

André Reinders patří k největším průkopníkům MMA v České republice🤗. Bývalý zápasník a v současnosti trenér✌ se výraznou měrou podílel na...