Tak tohle je výzva! David Dvořák vyzve známého Američana

Chtěl ho, tak ho má mít. Český UFC zápasník David Dvořák měl v posledním období v hlavně jedno konkrétní jméno. A slavná organizace dává duelu zelenou.

David Dvořák má před sebou životní výzvu Foto: Profimedia

David Dvořák se v UFC střetne se známým jménem. Přeruší sérii porážek?

Největší kariérní výzva. I tak můžeme bez nadsázky označit příští duel Davida Dvořáka ve slavné UFC. Český bojovník se 10. června postaví Mattu Schnellovi. O zápas s tímto zkušeným americkým zemařem přitom "Undertaker" spolu s týmem dlouho stál. A vyšlo to!

David Dvořák si klade pořádně vysoké cíle. Po dvou porážkách na body (Nicolau, Kape) ho na číslovaném turnaji UFC 289 čeká pořádně vydatné sousto. Matt Schnell sice v poslední době střídá výhry a porážky, o jeho kvalitách ale netřeba pochybovat.

Borec s přezdívkou "Danger" je momentálně jedním z nejzkušenějších zápasníků žebříčku TOP 10 muší divize, kde mu aktuálně patří 8. příčka, zatímco David Dvořák je 10. Vzájemný souboj i vzhledem k posledním výsledkům jednoznačně dává smysl a za mořem je už teď označován za povedený matchmaking.

sipka Sledujte všechny turnaje UFC na Fortuna TV ZDE

Matt Schnell je především specialista na submise, odkud pramení většina jeho výher. V posledním zápase nestačil na rozjetého Matheuse Nicolaua, který ho knockoutoval zadním plavákem. Na první pohled by tedy cesta k vítězství měla pro Dvořáka vést skrze postoj, ovšem ani zem není českému fighterovi vůbec cizí.

Faktem je, že pro Dvořáka jde po zranění ruky, které utrpěl v posledním utkání s Manelem Kapem, o klíčový zápas, neboť případná třetí porážka v řadě může výrazně zamávat s jeho dalším působením mezi světovou elitou. I proto je potřeba ocenit, že se čerstvý člen armády ČR nebojí takto velké výzvy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Bledá zná termín i jméno příští soupeřky

Tereza Bledá už zná jméno příští soupeřky. Kde bude zápasit?

Talentovaná česká UFC bojovnice Tereza Bledá už ví, kde a s kým půjde do dalšího zápasu. I tentokrát ji prověří velmi houževnatá soupeřka z...