Teď nebo nikdy: 3 důvody, proč Samuel Krištofič získá titul

Ostře sledovaná bitva o prozatímní titul střední váhy se neúprosně blíží. Samuel Pirát Krištofič si nic jiného, než připnutí pásu nepřipouští. Stejné plány má ovšem i polský cyborg Marcin Naruszczka.

Pirát v posledním utkání zvítězil na body Foto: OKTAGON MMA

Bitva o titul: Na turnaji Oktagon 26 poznáme dočasného krále střední váhy

Pirát versus Naruszczka. Nablýskaný turnaj Oktagon 26 na pražské Štvanici nabídne už 24. července kromě jiného velmi očekávaný souboj o šampionský pás střední váhy. Jaké jsou hlavní zbraně miláčka fanoušků Samuela Krištofiče?

  • 1.) Technika

Pirát se připravuje v SFG pod Attilou Véghem a technika boje patří mezi jeho největší přednosti. Dokáže dobře pracovat se vzdáleností a zdobí ho skvělý pohyb v postoji. Stejně tak bude mít výhodu, pokud se zápas přenese na zem. Nejen v posledním zápase s Al Matavaem jasně ukázal, že kontrola soupeře na zemi mu nečiní větší obtíže.

  • 2.) Motivace

Vidina titulového pásu a tím i souboje s Karlosem Vémolou hovoří za vše. Sám Pirát Krištofič k titulovému duelu podle svých slov směřoval celou kariéru. Den „D“ nyní přichází. Naruszczka se naproti tomu prakticky celou přípravu chystal na souboj s českou legendou Karlosem Terminátorem Vémolou a změna soupeře na poslední chvíli může sehrát v zápase nemalou roli.

  • 3.) Zkušenosti s 5 kolovým zápasem

Velmi důležitou skutečností, která může v zápase převážit misky vah na jeho stranu jsou větší zkušenosti s pětikolovými zápasy. Poměrně čerstvé zkušenosti proti Robo Pukačovi a Davidu Kozmovi se budou extrémně hodit. Právě šampionská kola (4. a 5.) by nejen podle nás měla být v režii slovenského fightera.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Polský vyzyvatel Marcin Naruszczka je především výborným postojářem, podceňovat ale rozhodně nelze ani jeho zem. Mezi jeho nejsilnější stránky patří velká odolnost a srdce válečníka. Hned 11 výher si připsal na body, což vypovídá o jeho velké zarputilosti a houževnatosti. Na cestu obou titulových uchazečů se podívej v tomto videu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Juráček vs Boráros na Oktagonu 21, Zdroj OKTAGON MMA

Oktagon 26: Tato Primera vs. Matúš Juráček kurzy a analýza

Duel mezi španělským toreadorem Tato Primerou a Matúšem „Slávistou“ Juráčkem je jedním z nejočekávanějších zápasů turnaje Oktagon 26 na...

Lucie Pudilová a její tvrdý zadní direkt, Zdroj OKTAGON MMA

OKTAGON 26: Talita Bernardo vs. Lucie Pudilová kurzy, analýza

Na vyprodaném turnaji Oktagon 26 jde do boje i Lucie Pudilová. Její soupeřkou je zkušená veteránka UFC a majitelka černého pásu v BJJ...

Miloš Petrášek se vrací do klece na turnaji Oktagon 26

Oktagon 26: Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanović - preview

Vysněný comeback! Oblíbený český fighter Miloš „Meloun“ Petrášek se po téměř dvouleté pauze vrací do ostrého zápasu. Restartuje svoji...