Terezu Bledou čeká dlouhá pauza. Na vině je zranění

Nešťastný moment v samém závěru posledního vítězného zápasu Terezy Bledé má bohužel velmi nepříjemné následky. Královna Undergroundu utrpěla zranění, které ji mělo původně na dlouhé měsíce vyřadit ze hry. Nakonec je ale vše jinak!

Bledá vs. Martins, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Tereza Bledá si vážně poranila koleno a v letošním roce se už pravděpodobně v kleci nepředstaví

I takový je někdy život. Zranění k vrcholovému sportu patří, MMA nevyjímaje. Pro rozjetou popelku Terezu Bledou byl zápas na Oktagonu 23 na několik týdnů posledním. Vše se přitom událo doslova v posledních vteřinách jasně vyhraného zápasu. Diagnóza? Přetržený přední zkřížený vaz.

Stav kolena je lepší, než to původně vypadalo

sipka AKTUALIZOVÁNO (10. 5. 2021): Opakované vyšetření a přezkoumání výsledků magnetické rezonance odhalilo, že k utržení předního zkříženého vazu již došlo v minulosti, při jiném zranění!

„V následujících dnech se bude posuzovat stabilita kolena, mám ale velkou šanci, že se operaci vyhnu a budu moci trénovat mnohem dříve, než jsem očekávala“ vzkazuje nadšeně Tereza

19 letá superhvězda ženského MMA přidala o prvním květnovém víkendu třetí vítězný korálek, tentokrát premiérově na body. Cena za něj byla ale vysoká. Nezbývá než věřit, že si mladé tělo úžasné sportovkyně se zraněním poradí a Tereza bude brzy zpět v Oktagonu. Za celou redakci FightLive.cz ji přejeme hodně štěstí a mnoho sil!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Tereza Bledá se jako druhá Češka dostala do UFC

Tereza Bledá - životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Tereza Bledá je vycházející hvězda⭐ české MMA scény a historicky druhá Češka ve slavné UFC.✔️ Mladá bojovnice má stále to nejlepší terpve...