Terminátor je po operaci a fanouškům posílá tento vzkaz

Karlos Terminátor Vémola má za sebou úspěšnou operaci levé ruky. Ta ale bohužel potvrdila utržený tricepsový sval a dlouhou zápasovou pauzu. Podívej se, co vzkázal svým fanouškům pár minut po probuzení z narkózy.

Karlos Vémola se úspěšně podrobil první operaci levé ruky Foto: FightLive

Karlos Terminátor Vémola má po operaci a vzkazuje: Uteču na tiskovku i na Štvanici

Ikona domácí MMA scény a historicky první Čech v UFC Karlos Vémola se v úterý 20. července podrobil operaci levé ruky. Nepříjemná diagnóza doktorských kapacit, která zněla "kompletně utržený tricepsový sval" se skutečně naplnila. Terminátora tak nyní čeká série operací a dlouhá rekonvalescence. Fanouškům kromě pozdravu přímo z nemocničního lůžka chvíli po probuzení z narkózy poslal tento vzkaz:

"Operace dopadla dobře, ale bohužel se potvrdilo, že jsem si tam urval všechno, co šlo. Je tam spousta práce a nešlo to zoperovat vše najednou. Chtěli si mě tady nechat do konce týdne, ale to se jim nepovede. Ve čtvrtek jim uteču na tiskovku Oktagon Prime, abych viděl, co se plánuje. Pak se vrátím zpět do nemocnice a pojedu až v sobotu na Štvanici. Vím, že si spoustu z vás koupilo lístky hlavně kvůli mně, takže se spolu aspoň vyfotíme, když už nemůžu zápasit. Vídíme se tam, jakože se Terminátor jmenuju"

Očekávaný turnaj Oktagon 26 na pražské Štvanici nabídne i bez zápasové účasti Karlose Vémoly už v sobotu 24. července extrémně našlapanou kartu. Kromě turnaje se uskuteční i letní Oktagon Summer Fest, veřejné vážení bojovníků a spoustu dalšího.

Kromě zápasu o titul střední váhy mezi Pirátem a polským Marcinem Naruszczkou nás čeká i návrat milovaného Miloše "Melouna" Petráška.

Věřme, že se Karlos Vémola brzy uzdraví a zasáhne do bojů o titulový pás střední divize, který mu ještě nedávno patřil a chce ho zpátky, hned jak to bude možné.

sipka Sleduj FightLive na Instagramu ZDE, ať ti nic důležitého o Karlosovi neuteče

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Daniel Škvor bude bojovat na Oktagonu 26

Oktagon 26 Štvanice: Daniel Škvor vs. Ilya Lupinov kurzy

Daniel Škvor nastoupí na Oktagonu 26 do svého druhého zápasu v MMA. Podaří se mu zvítězit? Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke...

Lucie Pudilová a její tvrdý zadní direkt, Zdroj OKTAGON MMA

OKTAGON 26: Talita Bernardo vs. Lucie Pudilová kurzy, analýza

Na vyprodaném turnaji Oktagon 26 jde do boje i Lucie Pudilová. Její soupeřkou je zkušená veteránka UFC a majitelka černého pásu v BJJ...

Tereza Bledá má před sebou další výzvu

Oktagon 26: Tereza Bledá vs. Edna Oliveira Ajala

Tereza Bledá se na Oktagonu 26 na pražské Štvanici utká s brazilskou bojovnicí. V sobotu 24. července uvidíme, jestli se české MMA naději...