Terminátor má jasný plán, jak ukončí Jokera Iliče

Turnaj na Štvanici se neúprosně blíží a Karlos Terminátor Vémola ladí formu. Co říká na trashtalk Iliče a jakým způsobem ho plánuje porazit?

Vémola plánuje Iliče za jeho nemístné řeči patřičně potrestat Foto: Karlos Vémola

Vémola brousí nože směrem ke Štvanici. Jokera čeká dvojnásobné peklo

Turnaj na Štvanici se blíží a napětí mezi Terminátorem a Jokerem by se dalo krájet. Vlnu emocí spustily slovní útoky z dílny Aleksandara Iliče na adresu Karlose Vémoly. Ten však ladí poslední detaily, včetně svého lokte.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hlavní zápas turnaje Oktagon 34 dostal zajímavý náboj. Srb Aleksandar Ilič se totiž bez jakýchkoliv zábran pustil ostrým trashtalkem do Karlose Vémoly. Terminátor však zůstává ledově klidný a vzkazuje:

„I kdyby mě prosil, tak ho nebudu utahovat na submisi. Takhle jsem porazil černý pásek v jiu jitsu a teď vyřídím postojáře pěstí nebo loktem TKO. Doufám, že Ilič zažije dvojnásobné peklo. První ode mě v kleci, a to druhé od fanoušků na Štvanici“, má jasno český fighter.

Karlos Vémola v exkluzivním videu pro FightLive.cz zároveň zmínil, že původní nadšení z Iliče, co by skvělého titulového vyzyvatele opadlo. „Chová se jako ho*ado a používá trashtalk tam, kde vůbec nemá být. Věřím, že ten pás zůstane tady v Česku a hlavně u mě, tam, kde má být“, zakončil vzkaz Karlos Vémola.

Terminátor se v pátek podrobil vyšetření v Olomouci u pana doktora Neorala, který mu „opravoval součástky“, přesněji řečeno ulevil namáhanému lokti. Ani nařízený klidový režim mu nezabránil v nabírání fyzické kondice na běžeckém páse. Karlos je viditelně ve skvělé kondici a jeho fyzické i psychické nastavení dává tušit, že můžeme na turnaji Oktagon 34 čekat skutečně velké věci.

sipka Sledujte Instagram FightLive.cz, kde máte tyto informace z první ruky

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Srbský MMA bojovník Aleksandar Ilič

Aleksandar Joker Ilič - zápasy a životopis MMA bojovníka

Srbský „Joker“ 🤡 Aleksandar Ilič vyzve Karlose Vémolu v boji o titul polotěžké váhy organizace Oktagon ⚔️. Tohle byste měli o soupeři...