Terminátor vysvětluje, proč chce odvetu s Kinclem jako nikdo jiný

Karlos Vémola byl hostem středečního vysílání na Instagramu FightLive.cz, kde jsme rozebrali ožehavá témata i aktuální přípravu na odvetu s Patrikem Kinclem. A znovu padlo několik zajímavých informací.

Karlos Terminátor Vémola už vyhlíží odvetu s Patrikem Kinclem Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola: Nikdo ten zápas nechce víc, čeká na mě nejlepší výplata kariéry a mnoho výzev

Karlos Vémola je před odvetou s Patrikem Kinclem poháněn hned několika motory. Nedávna vlna kritiky a kousavých poznámek od všudypřítomných hejterů ho už nechává chladným. Celou situaci chce přetavit ve svoji výhodu. „Až Kincla 30. prosince porazím, nebude se mluvit o ničem jiném“, vzkazuje rázně.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Zároveň jedním dechem dodává, že nechápe řeči o údajném zrušení ostře sledovaného zápasu z jeho strany. „Nevím, kde se tenhle názor bere. Já za ten zápas s Kinclem dostanu nejvyšší odměnu, je to můj nejlepší money fight. Navíc jsou přede mnou obrovské výzvy v podobě útoku na post trojnásobného šampiona organizace. Od všeho mě dělí odveta s Kinclem, takže já tam budu a zvítězím“, nepochybuje aktuální šampion polotěžké váhy organizace Oktagon.

V zajímavém rozhovoru se mimo jiné také dozvíte:

  • Jak je na tom KTV aktuálně zdravotně
  • Co si myslí o názoru Davida Kozmy, že nedokáže
  • Kincla házet všechna kola
  • Proč si Kincl přizval do přípravy Jacka Hermanssona
  • Je pro něj víc vidina pozice triple champa nebo odveta s Attilou

Celé povídání s Karlosem Vémolou najdete na Instagramu FightLive.cz. Nezapomeňte nás sledovat, abyste tato exkluzivní videa měli z první ruky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Karlos Vémola reaguje na aktuální kauzu

Karlos Vémola striktně reaguje na aktuální třaskavou kauzu

Kolem Karlose Vémoly je v posledních dnech pořádně rušno. I proto se česká MMA legenda rozhodla k celé věci vyjádřit a jednou pro vždy ji...

Karlos Vémola se svoji ženou Lelou

Skandál z Českého slavíka má nečekanou dohru. Co na to Vémola?

Nemístný vtípek z úst Terezy Pergnerové na adresu Karlose Vémoly obletěl internet. A popularita kdysi prestižní ankety Český slavík i letos...