Tipujeme s Karlosem: Bitvu tvrďáků zvládne lépe Salčák

Nabitá karta turnaje Oktagon 22 (27. 3.) slibuje parádní podívanou. Galavečeru bude vévodit titulová bitva Karlose Vémoly s Milanem Ďatelinkou. Sám Karlos si exkluzivně pro náš web FightLive.cz připravil i tip na jeden z duelů.

Karlos Terminátor Vémola Foto: Karlos Vémola

Tipujeme s Karlosem: Oktagon 22: Bitvu tvrďáků zvládne lépe Salčák

Karlos "Terminátor" Vémola si pro svůj tip vybral zápas na Oktagonu 22 (27. 3. 2021) ve střední váze: Pavel Salčák vs. Ondřej Raška. Tento duel otevře hlavní kartu turnaje a vše nasvědčuje tomu, že uvidíme skutečně neúprosnou bitvu.


"Statisticky velice vyrovnaný zápas. Oba frajery dobře znám, oba budou chtít vyhrát a oba jsou tvrďáci," říká Karlos Vémola. Vyrovnané duely ovšem často rozhodují drobnosti. Nespornou výhodou pro Salina je tvrdý sparring s českým Terminátorem. "Se Salčákem jsem během této přípravy spároval desítky, možná stovky kol." upřesňuje. Právě z toho důvodu věří bojovníkovi z Reinders Gymu. "Peníze sázím na Salčáka," uzavírá svůj tip Karlos.


  • Pavel "Salin" Salčák nepoznal od roku 2019 hořkost porážky. Čtyři výhry v řadě přerušila remíza v posledním zápase proti nebezpečnému Filipu Tomczakovi na Oktagonu 19 (5. 12. 2020). Kromě tréninkového parťáka má Salčák výhodu rovněž i ve větším zápasovém zápřahu.
Pavel "Salin" Salčák (1,45)
Ondřej "Andres" Raška (2,55)
Výhry: 5 / Prohry: 4 / Remízy: 1 Výhry: 7 / Prohry: 7 / Remízy: 0
  • Ondřej Raška se totiž naposledy ukázal na Oktagonu 11 (16. 3. 2019), kde podlehl Václavu Mikuláškovi. Aktuálně má na kontě dvě prohry v řadě. A podle Karlose Vémoly přidá na Oktagonu 22 do zápasového rekordu další porážku.

Původně se měl na Oktagonu 22 představit i Karlosův parťák z London Shootfighters Javid Basharat. Bohužel jeho soupeř Luca Iovine se zranil a  tento duel tak neuvidíme.

sipka Na celé video Karlose Vémoly pro FightLive.cz se podívejte na našem Facebooku

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.