Tipujeme s Karlosem: Miocic na UFC 260 obhájí titul!

Už dnes v neděli v brzkých ranních hodinách uvidíme bitvu těžkých vah na UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2. Karlos "Terminátor" Vémola se exkluzivně pro web FightLive.cz podělil o svůj tip na vítěze.

Karlos Vémola tipuje bitvu na UFC 260 Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola tipuje UFC 260: Stipe Miocic úspěšně obhájí titul

Karlos "Terminátor" Vémola si pro svůj odhad vybral titulový zápas na UFC 260 (27. 3. 2021, v Česku 28.3.) v těžké váze: Stipe Miocic - Francis Ngannou. Tento duel je main eventem turnaje a vše nasvědčuje tomu, že uvidíme extrémně atraktivní fight.


Titulová bitva na UFC 260 nabídne skutečně exkluzivní podívanou. V roli obhájce titulu nastoupí legenda organizace Stipe Miocic. Proti němu se postaví Predátor Francis Ngannou s vynikající formou. "Vím, že Francis teďka knockoutuje jednoho soupeře za druhým", zmiňuje ve svém tipu Karlos. Stipe Miocic má ovšem na své straně zkušenosti s těžkými a často i dlouhými zápasy. "Miocic už Ngannoua jednou porazil a jsem si skoro jistý, že ho porazí i podruhé," zhodnocuje český Terminátor šance na úspěšnou obhajobu Miocice.


  • Stipe Miocic je držitelem titulu organizace UFC v těžké váze. Svůj první pás v heavyweight divizi vybojoval už v roce 2016 na UFC 198 proti Fabríciu Werdumovi. Následně porazil Overeema, dos Santose a rovněž i dnešního vyzyvatele Francise Ngannoua. Na turnaji UFC 226 ho ovšem nečekaně knockoutoval Daniel Cormier. Miocic si ovšem pás vybojoval v dalším duelu s Cormierem zpět. Proti Cormierovi byla i třetí úspěšná Miocicova obhajoba.
Stipe Miocic (2,16)
Francis Ngannou (1,69)
Výhry: 20 / Prohry: 3 / Remízy: 0
Výhry: 15 / Prohry: 3 / Remízy: 0
  • Francis Ngannou se po dvou porážkách v řadě (Miocic a Lewis) dokázal dostat na vítěznou vlnu a ve čtyřech následujících fightech vždy zvítězil. V oktagonu se navíc při svých triumfech nikdy nezdržel déle než dvě minuty a vždy naprosto dominoval.

Na celé video Karlose Vémoly pro FightLive.cz se podívejte na našem Facebooku

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.