Tipujeme s Karlosem: Prachy sázím na Martínka a Monstera

Karlos Vémola si exkluzivně pro FightLive.cz připravil další tipy na nadcházející zápasy. Nejvíce věří ve výhry Michala Martínka a Petra Knížete.

Karlos Vémola tipuje zápasy Martínka a Knížete Foto: Karlos Vémola

Tipujeme s Karlosem: Martínek si nadělí k narozeninám vítězství

V dalším pokračování série Tipujeme s Karlosem si fighter Karlos Terminátor Vémola připravil dva tipy na nadcházející zápasy. Michal Martínek nastoupí už v pátek 23. dubna na turnaji ACA 122. Soupeřem mu bude Tomas Pakutinskas z Litvy a český Terminátor má o vítězi očekávané bitvy jasno.

"Tenhle měsíc je tip na jistotu Michal Martínek, kterému dodatečně přeji k všechno nejlepší k narozeninám a přeji mu aby si nadělil ten nejhezčí dárek v podobě vítězství. Věřím tomu, že teďka si jede pro výhru," říká v exkluzivním videu pro FightLive, Karlos Vémola. Michal Martínek je proti Pakutinskasovi poměrně značným favoritem a podle Karlose svou převahu potvrdí i v zápase. "Já svoje peníze budu vsázet na Michala Martínka," věří v českou výhru v ruské organizaci ACA.

sipka SLEDUJTE NÁS I NA FACEBOOKU A INSTAGRAMU

Tipujeme s Karlosem: Monster zmlátí soupeře

Další jistota je podle Karlose Vémoly i zápas Petra Knížete s Andreou Fusim na Oktagonu 23. "Svoje prachy vsadím na legendárního Petra Monstera Knížete, který se poprvé 1. května představí v Oktagonu a myslím si, že svého soupeře strašně zmlátí," předpovídá Terminátor.

A jak bude premiéra Monstera probíhat? "Nedokážu odhadnout, jestli ho zmlátí velice rychle v prvním kole, nebo jestli ho bude bít celá tři kola, ale jsem si jistej, že tenhle nesmrtelnej padesátiletej :))) tvrďák svého soupeře strašně ztrestá," je si jistý výhrou legendárního Monstera Karlos.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.