Tipujeme s Karlosem: Věřím Kozmovi, ve 4. a 5. kole urve výhru

Před startem extrémně očekávaného turnaje Oktagon 24 se s námi podělil o svoje predikce a tipy Karlos Terminátor Vémola. Jak on vidí „bitvu o Vémolu“ a kde se bude lámat chléb v titulovém zápase velterové váhy mezi Davidem Kozmou a Apollo Silvou?

Karlos Vémola tipuje průběh zápasů na Oktagonu 24 Foto: Karlos Vémola

Tipujeme s Karlosem: Pešta má nezkušeného soupeře a zápas je formalitou. Na Štvanici půjdu o titul se Spicelym

Turnaj Oktagon 24 se nezadržitelně blíží. Parádně poskládaná fight card s titulovou bitvou Kozma vs. Apollo je tou nejlepší pozvánkou. Hodně co říct má i Karlos Vémola, který už za pár hodin pozná svého příštího vyzyvatele o šampionský pás střední váhy. Ten vzejde ze zápasu Spicely - Naruszczka. Terminátor nepochybuje o vítězství právě amerického veterána UFC Erica Spicelyho, který má za sebou podle jeho slov mnohem těžší zápasy a hlavně černý pásek v BJJ.

Stejně jednoznačně vidí chovatel krokodýlů i zápas Viktora Pešty s Riccardem Nosigliou. Řečnickou otázkou se zároveň ptá, proč má organizace Oktagon Peštu tolik ráda a předhazuje mu takhle nezkušeného zápasníka.

sipka Sleduj zajímavosti a zákulisní info přímo z turnaje Oktagon 24 na našem Instagramu ZDE

Cverminátor i ve svých letech maká a já mu věřím, Kozma svůj titul obhájí

Jeden ze zápasů, který Karlose i fanoušky zajímavá úplně nejvíc je duel Cverna - Vojčák. Alexander Cverna, zvaný Cverminátor, je totiž Vémolovým dlouholetým svěřencem a kamarádem. Podle vlastních slov by při samotném zápase neměl chybět v jeho rohu.

Aktualizováno: Alex Cverna se zranil a do zápasu nenastoupí

Nejčernější obavy fanoušků a promotérů se bohužel znovu naplnily. V sobotu odpoledne organizace Oktagon informovala o přetrhaných vazech v kotníku kladenského Cverminátora. Ten tak opět není schopen zápasit, což je s vysokou pravděpodobností jeho konečné v domácí organizaci.

Na rozdíl od většiny fanoušků vidí Karlos Vémola jako vítěze souboje o krále velteru současného šampiona Davida Kozmu. V jeho očích nebyla v Apollova fyzická kondice v posledních zápasech dobrá a právě to v šampionských kolech (4. a 5.) rozhodne o obhajobě Růžového Pantera na body. Na Karlosova slova směrem k dnešnímu turnaji se podívej v tomto videu:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kozma bude na Oktagonu 24 bojovat s Apollem

Kde sledovat Oktagon 24: Kozma vs. Apollo? V livestreamu živě

Turnaj Oktagon 24 ⭐ s titulovou bitvou Kozma vs. Apollo se koná už dnes od 18:00. ✔️ Podívejte se na kompletní návod ke sledování...

Viktor Pešta odpovídá na otázky FightLive

Viktor Pešta: Proti Nosigliovi je důležité pohlídat si start

Viktor Pešta má před sebou další zápas ve váze do 93 kilogramů. Před soubojem s Riccardem Nosigliou zodpověděl pro FightLive několik...

logo, OKTAGON MMA

„Na turnaje Oktagon se vrací fanoušci“ oznámil Novotný

Závěr týdne sebou přináší jednu velmi příjemnou zprávu. Ondřej Novotný totiž v neděli večer oznámil, že už na nejbližším turnaji Oktagon 24...