Tisková konference OKTAGON TIME startuje dnes v 18:00

Žhavé aktuality, ambiciozní plány i pikantní zajímavosti. Organizace Oktagon dnes na tiskové konferenci odhalí vše důležité pro nadcházející období.

Ondřej Novotný s Pavolem Nerudou dnes odhalí plány organizace Foto: OKTAGON MMA

Organizace Oktagon MMA dnes od 18:00 zveřejní nejbližší plány a cíle

Tam, kde to všechno začalo. Organizace Oktagon dnes od 18:00 v divadle Royal pořádá tiskovou konferenci u příležitosti velkolepého Summer Festu na pražské Štvanici. Ten bude součástí nejkrásnějšího turnaje roku Oktagon 26, na který se upíná zrak domácí i světové MMA scény. Právě v Theatre ROYAL bylo v minulosti zveřejněno několik grandiozních projektů organizace, a stejně tak tomu bude i dnes.

A co se bude na tiskovce probírat? Organizace Oktagon slibuje odhalení budoucích akcí, třaskavé staredowny i pohled do zákulisí svého fungování. Řeč bude i o proběhnuvších akcích a turnajích pořádaných v pevnosti Brno. Bude toho hodně. A bude to mít grády! Nenech si informacemi nabitou tiskovou konferenci ujít ani ty.

TISKOVÁ KONFERENCE OKTAGON TIME
📌Kdy čtvrtek 22. července, 18:00
📌Kde Theatre Royal, Praha 2 - Vinohrady (mapa) / YouTube Oktagonu
📌Vstupné 100 Kč / kapacita je omezená
📌Program Plány i zhodnocení akcí a projektů

Už v pátek naváže na čtvrteční tiskovku ranní vážení bojovníků v rámci turnaje Oktagon 26. Celá akce proběhne za doprovodu vystoupení několika hudebníků v čele s rapperem Rytmusem, nebo Marpem a jeho Troublegangem i spousty dalších.

Tiskovka Oktagon Time živě - online livestream

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Krištofič se na Štvanici utká o titul

OKTAGON 26: Krištofič vs Naruszczka: datum a program

Turnaj Oktagon 26 ⭐ s hlavním zápasem Pirát vs. Naruszczka o titul proběhne na Štvanici 24. července. ❤️ Podívejte se na kompletní...

Daniel Škvor bude bojovat na Oktagonu 26

Oktagon 26 Štvanice: Daniel Škvor vs. Ilya Lupinov kurzy

Daniel Škvor nastoupí na Oktagonu 26 do svého druhého zápasu v MMA. Podaří se mu zvítězit? Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...