Tiskovka plná nenávisti, Clash of The Stars oznámila zápasy

Organizace Clash of the Stars na pondělní tiskové konferenci oznámila detaily nadcházejícího pátého turnaje s podtitulem Clash of the Stars na pátou – The champ is here.

Tadeáš Veselý a Tadeáš Růžička byli na staredownu plní emocí Foto: YouTube/ClashoftheStars

Clash of the Stars na pátou – The champ is here: Mawar, Datel, Diego Kotlár či Karlos Benda

Karta s největším potenciálem. Tímto ambiciozním tvrzením odstartovali Tomáš Linh Le Sy a Jakub Jíra tiskovou konferenci z pražského klubu Duplex. Na pátém galavečeru, který proběhne v sobotu 10. června, dojde na několik hodně vyostřených osobních sportů, bitvu trpaslíků i zápas nevidomého bojovníka.

Mezi nové tváře organizace Clash of the Stars se nově zařadili například kontroverzní tiktoker Tadeáš Kuběnka, nebo výškově handicapovaní bijci, kteří si říkají Obr a Malej Zmijozel. O historicky první titul ve váze do 84 kg se střetnou Marek Datel Valášek a Tomáš Dynamo Križan.

Zdaleka nejvíce emocí a testosteronu bylo ale k vidění v závěrečné fázi tiskovky, kdy se na pódiu sešli Tadeáš Mawar Růžička s Tadeášem Veselým a Karlos Benda s Diegem Kotlárem. Právě mezi touto čtveřicí to zdaleka nejvíce vřelo a nouze nebyla o slovní výlevy i pokusy o fyzické napadení při staredownu.

  • Clash of the Stars na pátou – The champ is here
  • 10. 6. O2 Universum

sipka Na všechny zápasy si již můžete vsadit u Fortuny s bonusem za jednoduchou online registraci

Kurzy Clash 5

Na celou tiskovou konferenci se mžete podívat v tomto videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...