Tituloví nájezdníci zvládli úspěšně první test na váze

Páteční ranní vážení před turnajem Oktagon 42 přineslo první nutnou součást očekávaného galavečeru. Kdo úvodní boj zvládl s přehledem a kdo naopak zklamal?

Losene Keita navážil bez problémů Foto: OKTAGON MMA

Tichota zaslouží uznání, navzdory krátkém času zvládl šampionskou váhu. Neomylně navážil i Keita

První zájímavé momenty v rámci turnaje Oktagon 42 v Bratislavě máme za sebou. Účastníci bratislavského turnaje absolvovali oficiální vážení a až na jednu výjimku šlo tentokrát všechno hladce. Oba aktéři hlavního titulového zápasu o prozatímní pás pérové váhy zvládli první úkol na výbornou. V sobotu se jde bojovat.

Tituloví aspiranti v hvězdy největšího taháku turnaje Oktagon 42, Jakub Tichota i Losene Keita, si na váze počínali bez problémů. Teď přichází na řadu doplňování živin, vitamínů a minerálů. S nelítostnou váhou se tentokrát výborně popasovala většina bojovníků.

  • Veřejné vážení proběhne dnes v 17:00 v OC Eurovea v Bratislavě

Pořádnou ostudu si ale uřízl český zástupce Michal Kotalík, který převážil o 5 kilogramů. Po dohodě s norským soupeřem bylo stanoveno, že Kotalík nesmí v sobotu v 17:00 vážít více než 92 kilogramů. Kvůli zdravotním problémům Dominica Schobera se ruší zápas s Jamesem Lewisem.

Tradičně fantastickou formou se na váze prezentovali například Jakub Dohnal, Matouš Kohout, Marek Bartl či Roman Paulus. Oktagon zároveň oznámil, že 30. září 2023 se v Bratislavě opět uskuteční galavečer.

sipka Výsledky oficiálního vážení najdete zde

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník lehké váhy Oktagonu Losene Keita

Losene Keita - životopis a zápasy MMA bojovníka

Je mladý, nespoutaný a extrémně kvalitní ✔️. V kariéře neporažený Belgičan s guinejskými kořeny Losene Keita ⚡ vlétl na půdu Oktagonu ve...

Karol Ryšavý se chystá na svůj návrat do klece

Ryšavého srostlou čelist jako první otestuje nažhavený Kohout

Jedním z nejzajímavějších zápasů sobotního turnaje Oktagon 42 v Bratislavě je česko-slovenské derby Ryšavý vs. Kohout. Co čekat od souboje...

Marek Bartl je na další zápas správně nažhavený

U Topuze vidím hodně mezer a chci je využít, hlásí Marek Bartl

Stálice domácí MMA scény, Marek Bartl, už netrpělivě vyhlíží svého dalšího soupeře. Jak hodnotí aktuální přípravu a kde má podle něj Selim...